XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
June 23, 2018, 07:21:14 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
1  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: June 03, 2018, 07:44:34 am
Peter
       Fresh W10 installation has worked with XXhighend at last. I'd almost swear I have better sound with Netflix and Spotify. Getting Microsoft network to work was a pain to see Music file server. Anyway guess I will register so I can get the most out of it in reduced mode. Have to say Ram Os 2.10 is sounding amazing in contrast we have a long weekend for the Queens birthday. Listening to unplayed files since 2.10 upgrade and settings. Thanks.

Robert
2  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Crack Detect issues using normal Ram OS on: June 02, 2018, 05:53:32 am
It did trip with same SFS settings. One track was from a Bob Marley remastered ripped CD Kaya. The other from Peter Green The Best of ripped CD not remastered. I didn't think either were that dynamic being older recordings. Anyway I have left Crack Detect on. Thanks

Robert
3  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Crack Detect issues using normal Ram OS on: June 01, 2018, 11:15:57 pm
Peter I have never had issues with this until now.

But odd tracks on albums throw this message up. They are from ripped CD's. I re ripped them but still Crack message. I see there is a Disable Crack button recommended for Engine 3,4. This does work when activated. Is this OK? I see you have been playing with Crack Detect in your latest Mach III post. I don't know anything about Crack Detect which is why I'm cautious.

Robert
4  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 29, 2018, 05:57:58 am
Peter,
        I will say the W10 in this disc is standard but I have turned off unwanted Win Apps in the Win settings window only as per normal user. Also the UAC slider is set to lowest I have not turned it off. The W10 was cloned from another disc but has worked perfectly since. Should I do a fresh installation?

Robert 
5  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 28, 2018, 11:09:41 am
Quote
There isn't any detail information (via a button) on the message possible

Not that I can find. May be quicker for you to have a look with Teamview in the next week when it suits. Not tonight for me.

Robert
6  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 28, 2018, 07:02:11 am
Yes I unblocked exe files and all application files. Same warning no installation. This computer is on nearly all the time so picks up W10 latest builds.

Robert
7  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 27, 2018, 09:08:09 pm
W10Pro64, V1803, Build 17134.48.

Robert
8  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 27, 2018, 12:28:54 am
Peter I get the same message, no install. I tried it with UAC on and off. Windows defender apps are off except for Firewall & Network protection. The internet feed is from my music server which does have Windows defender fully on.
I do have all unnecessary/unwanted W10 applications turned off on this disc drive.

Robert
9  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 25, 2018, 09:30:28 pm
I just realised I can't send you a log file from Xxhighend as I can't get it installed.

Robert
10  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 25, 2018, 08:50:45 am
Peter, yes I will send you that log file tomorrow.

Interesting Miska of HQplayer has been saying recently he has been concerned by the number of W10 updates which must be creating issues for his software. The last update wiped out my bridged ethernet connection with Music server(Has current W10). Keeping locked into 1 version of W10 is a great advantage for XXh.

The updates are weekly and some major for W10. Everyone complains in our neck of the woods(Mostly people not into audio).

Robert
 
11  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 24, 2018, 09:02:23 pm
Hi I downloaded XXh to C driver folder. I do run windows defender on this computer and UAC shut off as normal. This is not a dedicated audio computer. I have Net 3.5 working. Then hit XXh.exe and a hot key is setup then the warning message comes up without changing anything in this computer. I havn't loaded XXh into an OS since Ram OS.

As XXh is designed to run in a unique protected environment which is the best for listening. Its not worth the trouble to make it do anything less I guess.

Robert

12  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 24, 2018, 06:38:54 am
Thanks for replies nik.d and Ramesh and the Net 3.5 was all correct. UAC is off. I get this message on the screen. 

Quote
The specified module could not be found. Exception from HRESULT:0x8007007E

I tried to add message photo to this message but this wouldn't work either.

Robert
13  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 23, 2018, 09:05:00 am
Well I've downloaded all required Net 3.5 and just can't get it to load. Reminds me of grief I had before Ram OS.
14  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 22, 2018, 11:55:52 am
As I haven't done this for sometime now, is there anything I need to do to make this work?

Robert
15  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Running downgraded Xxhighend with W10 updated OS on: May 22, 2018, 07:40:04 am
Peter,
I run a separate disc drive with Netflix, Spotify, google etc for everyday use. Is it possible for me to run the latest XXhighend on this with the current updated W10. I'm not running Ram OS or minimised. Its for background music mainly and my wife(not digitised) to use?

A downgraded version in reality but still sounds better than the other options.

Robert
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.076 seconds with 12 queries.