XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
January 26, 2022, 12:10:25 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Ultimate Audio Playback / Cables (Community induced) / Re: The greatest invention in/for Audio (Lush^2) on: April 13, 2020, 10:26:49 pm
Peter,

Not sure why, but I got it to work.

My set up was uR=>audio quest dragonfly=>nordost usb=>isoregen=>auralic DAC. I simply hot swapped in the Lush^2 while leaving the dragonfly in the uR and the isoregen in the DAC. I got an immediate connection that continues to work.

Thanks again. Cheers.
2  Ultimate Audio Playback / Cables (Community induced) / Re: The greatest invention in/for Audio (Lush^2) on: April 12, 2020, 09:06:09 pm
I have only used the configuration as shipped. I will try connecting everything.

I have tried every possible power up/down permutation.

I have not changed the Isoregen switch but will give it a shot.

Thanks for the suggestions. By the way, the Lush^2 is much more enjoyable than the significantly more expensive Nordost cable.
3  Ultimate Audio Playback / Cables (Community induced) / Re: The greatest invention in/for Audio (Lush^2) on: April 12, 2020, 06:47:36 pm
Yes, the system works with other USB cables. I'm currently using a Nordost with and without the Isoregen.
4  Ultimate Audio Playback / Cables (Community induced) / Re: The greatest invention in/for Audio (Lush^2) on: April 11, 2020, 07:52:45 pm
I purchased a Lush^2 last year. I originally had a lot of trouble getting it to work in my system, connecting an utraRendu to an IsoRegen/Auralic Vega DAC. Alex from Uptone suggested that I change the order to uR/IsoRegen=>Lush^2=>Auralic. It worked immediately and I had many months of listening pleasure.

A few weeks ago I had to disconnect everything to re-position some components. I have not been able to get it working again. The uR simply doesn't "see" the DAC. I've tried everything I can think of such as powering down/ up components, different place of the cable, etc. Nothing works. Does anyone have any ideas? TIA.
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.109 seconds with 12 queries.