XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
April 04, 2020, 08:31:29 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I just couldn't wait  (Read 3939 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Chris V
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 249



View Profile
« on: May 30, 2007, 12:46:53 am »

Hi there Chris,

Very nice to hear.

I see that you passed the main test as well :

Quote
I then found I had no WAV files to play so I also downloaded EAC.

So I must put that as a prerequisite as well. 1eye Ok, you promised me, and I promised to listen !

I really hope it works out rather painless !  whistle
Kind regards,
Peter
« Last Edit: May 30, 2007, 01:13:46 am by PeterSt » Logged

Music on external hard drive with own power supply. Brains of the system is a Raspberry Pi running Moode Audio. The RPI has dedicated Longdog audio linear power supply.
Signal passes first to SW1X Signature USB to SPDIF  converter
Then to SW1X Signature DAC
Then to Stevens and Billington TVC
Then to modified vintage triode amplifier
Then to open baffle speakers with vintage alnico drivers. Grundig tweeter, Saba Greencone midrange, Altec 416 VOTT base.
Everything is silver wired including mains and speaker cables
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15592



View Profile Email
« Reply #1 on: May 30, 2007, 01:18:23 am »

OMG, what have I done now !

It seems that I have edited your post Chris ... Cry ... instead of posting a reply. It must be too late for me !!

Am I stupid, or what ?  Party
I suppose you don't have it anymore ?

 fool fool fool
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Chris V
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 249



View Profile
« Reply #2 on: May 30, 2007, 10:43:38 am »

OMG, what have I done now !

It seems that I have edited your post Chris ... Cry ... instead of posting a reply. It must be too late for me !!

Am I stupid, or what ?  Party
I suppose you don't have it anymore ?

 fool fool fool

Oh dear, and I thought it was something I'd done prankster

I didn't keep a copy, but will try and recreate the essence of it when I get a few spare minutes very happy
Logged

Music on external hard drive with own power supply. Brains of the system is a Raspberry Pi running Moode Audio. The RPI has dedicated Longdog audio linear power supply.
Signal passes first to SW1X Signature USB to SPDIF  converter
Then to SW1X Signature DAC
Then to Stevens and Billington TVC
Then to modified vintage triode amplifier
Then to open baffle speakers with vintage alnico drivers. Grundig tweeter, Saba Greencone midrange, Altec 416 VOTT base.
Everything is silver wired including mains and speaker cables
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.074 seconds with 20 queries.