XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
May 05, 2016, 02:55:09 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Dec. 31, 2012 : XXHighEnd + Phasure NOS1 DAC receive 6moons Blue Moon Award !
** "Lonely at the very top" **
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 01 | I get a Class not registered error during installation. Now what ?  (Read 1904 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 13195



View Profile
« on: May 23, 2012, 03:06:14 pm »

See below for the error concerned (although it is a Dutch version of it).

When this happens, undoubtedly your User Account Control is active, while it shouldn't for XXHighEnd. It is the most annoying anyway, so let's shut it off.

This is the Windows7 (SP1) procedure !

Go to Control Panel and in the search box (top left) type UAC. Now a subject Change User Account Control settings should appear.

Choosing that will show you a slider, and this slider should be dragged right to the bottom. After doing this, reboot ! This is important because necessary, and nothing will tell you to do so.

After the reboot, create a completely new folder for your XX install. This is important too. Once all is unzipped in there, run XXHighEnd.exe again, and now all will be fine.


* ClassNotRegistered.jpg (43.17 KB, 658x335 - viewed 543 times.)
« Last Edit: May 31, 2015, 04:49:30 pm by PeterSt » Logged

W10-10586.0 - January 2016 (2.04+)
XXHighEnd PC -> i7 3930K Hyperthreading On (12 cores) @~420MHz (!), 16GB, *Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0* *from RAM*, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.10*  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core *3-5* / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive *none* (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *63* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter Mid 705600 / -> USB3 (Silverstone both sides isolated = Sw#3 of NOS1a = Up) -> *Clairixa USB 15cm* -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.228 seconds with 20 queries.