XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
September 30, 2020, 12:25:36 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: PresetLoader.XSSI  (Read 6928 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« on: February 02, 2013, 12:54:43 pm »

After unattended playback XX does not come back normally.

See the three images showing the errors (made with a camaera as PrtSCrn does not copy the screen).

W8 is minimized, UAC inactive... any idea's?

I remember something written about it but I can't find back that topic.

Bert

I changed the filename XSSIesetLoader.bak to PresetLoader.XSSI several times but that does not help.


* XX Returned.JPG (78.16 KB, 800x600 - viewed 388 times.)

* XX Return Error 1.JPG (101.43 KB, 800x600 - viewed 375 times.)

* XX Return Error 2.JPG (99.21 KB, 800x600 - viewed 404 times.)

* XX Return Error 3.JPG (123.84 KB, 800x600 - viewed 371 times.)
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #1 on: February 02, 2013, 02:02:01 pm »

Bert,

There is also a PresetLoader-FreshInstall.XXSI. Copy that over PresetLoader.XXSI.
Maybe that needs reactivation (and you will lose your settings).

That should help. But why it happened ?
And this is NOT the first time for W8 users ... scratching

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #2 on: February 02, 2013, 02:08:58 pm »

There is also a PresetLoader-FreshInstall.XXSI. Copy that over PresetLoader.XXSI.

Okay, I will but then should I first have Windows back into normal state (not Minimized)? Or should that not make a difference?

Bert
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: February 02, 2013, 02:24:34 pm »

That should help. But why it happened ?

Perhaps because I have used the same directory from the previous XX folder used with the previous W8 installation?

Some settings were already filled in which they probably should not be with a fresh install?

I thought it had something to do with "/XXData" being the same folder taking over settings and such and all seemed to work out okay so the error was for me unexpected.

Bert
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #4 on: February 02, 2013, 02:31:52 pm »

I think it is made for that.

What's also made (new in one of the latest versions) is that you can go back to Normal OS without being activated.
IF all is right of course.
But you can also Activate under MinOS. Try to use your last Code. It may work ...
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #5 on: February 02, 2013, 02:46:05 pm »

What's also made (new in one of the latest versions) is that you can go back to Normal OS without being activated.
IF all is right of course.
But you can also Activate under MinOS. Try to use your last Code. It may work ...

I went back to normal state anyhow and activation works with the last code but it all did not solve the problem.

I will let W8 update itself and see if that is going to help (FrameNetwork and such). BTW, I have a Dutch version W8 Pro...

Later...

EDIT: While updating I found out that I can adjust the volume using the Windows Slider (KS!).

I will remane the XXHighEnd directory as that solved that situation before. Probably also helps to solve the initial problem.
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #6 on: February 02, 2013, 02:50:34 pm »

W8 updates ? You can do that, but I don't see how that is going to help.

But are you saying that you still see those screens after you set back that Presetloader file ?
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #7 on: February 02, 2013, 03:44:54 pm »

But are you saying that you still see those screens after you set back that Presetloader file ?

Updates were cancelled and yes, the same screen becomes visible (only after playing unattended again that is) so the situation did not change at all after changing the file names...

XX only seems to comes back normal when I do NOT close Desktop Services while playing unattended. The moment I activate this option then the Desktop will never return and the error messages from XX appear after Alt-H trying to get something visible.

Bert

EDIT01:  I guess I still need this file? XXHighend-09-z81a-x.rar

EDIT02: I just tried but that did not change anything either. For the time being NO full unattended playback for me!
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #8 on: February 02, 2013, 05:02:28 pm »

Do you have two AutoHotkey exe's running perhaps ?

Do you use a password with the account you use ?

(I am starting to recognize something)
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #9 on: February 02, 2013, 05:13:34 pm »

And this is *only* when bringing back XHighEnd after Unattended, right ?

Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #10 on: February 02, 2013, 08:11:29 pm »

Do you have two AutoHotkey exe's running perhaps ?

Do you use a password with the account you use ?


No double AutoHotkey as far as I can find and no password either (never used it for all other OS installed before on this PC either).

Bert
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #11 on: February 02, 2013, 08:12:51 pm »

And this is *only* when bringing back XHighEnd after Unattended, right ?

Yes and only when Desktop Services are selected to Stop.

With Desktop Services still running I do not see any problem.
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #12 on: February 03, 2013, 10:03:18 am »

It looks like you did not leave that W7 Shell install to the defaults it presented. So, the path has its default and this is not to be changed. Can it be that ?

Peter

PS: Sorry for the late response but I never saw your topic updated yesterday !
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 422


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #13 on: February 03, 2013, 10:35:20 am »

It looks like you did not leave that W7 Shell install to the defaults it presented. So, the path has its default and this is not to be changed. Can it be that ?

I guess this must have been the issue. Yesterday the shell programm could not find the Path to my W7 source I presented during the installation so I directed it to the W7 still present on the HDD (Dual Boot) which was accepted. I can't remember that I did changed the path to where the program files has to be installed though...

This morning after reading your last reply I uninstalled the shell program, restarted W8 and installed it again (all under normal OS conditions).

This time there was no problems finding anything (auto search for W7) and things installed fine again and the old Windows 7 shell came up as selected after logging on again.

So far so good...

Now the question if this all changed anything for the better and started a track unattended...

... the track just stopped and pretty quickly XX came back in normal conditions again!  clapping

Pfheww, thanks for your clever thoughts about this annoying issue, problem solved!

Bert
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 15650



View Profile Email
« Reply #14 on: February 03, 2013, 10:41:09 am »

Too bad it needed a Sunday morning to suddenly see it, while the Saturday afternoon did not allow for that.

And now I'm thinking of it, I can build in a check/message for this. Well, maybe. But I should try.

Okay, on the go again !
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.133 seconds with 19 queries.