XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
May 27, 2024, 09:35:39 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: XTweaks problem  (Read 11937 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
arvind
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 529


View Profile
« on: August 22, 2013, 03:43:00 pm »

Hi Peter,

Since a week I am having the problem of Time Stability & Time Performance Index not being activated. Previously when I clicked on refresh, Time Stability became Stable & TPI was optimum when I clicked on change.

No change from my end elsewhere. Rebooting does not help.

Any thoughts on this?

Best regards,

Arvind
Logged

W10-14393.0 RAM OS / Mach III LPS 14/28/XXHE 2.11/Engine#4/Adaptive Mode/16x /Custom Filter/Q1= 14/0/0/0 xQ1=1/Device Buffer:4096/Invert Phase=On/Minimise OS/PE=off/Unattended/Stop All Services/SFS=20.69/20.69(max)/ClockRes= 15ms/Straight Contiguous/Music on HDD/Lush^3 USB cable A:W-Y-R-G; B:W-Y-R/Phasure NOS 1a/75b/G3 USB DAC. > Blaxius*^2.5 A:B-G, B:B-G Interlink. Orelo MK II active speakers. ET^3 between Mach III & music server. Driver version 1.04/Driver Buffer 16ms. OSD text = Off
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #1 on: August 22, 2013, 04:32:58 pm »

Hi Arvind,

Not really an idea on this one;
Notice though that the "change" of either setting implies a reboot automatically (at least that is what I recall).

"Change" should not be used to check these settings. "Refresh" does. Otherwise you keep on changing. And btw, without reboot (assumed that is possible) it will go back and forth when attempted twice and nothing will change in effect.

Hope this "solves" it.
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
arvind
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 529


View Profile
« Reply #2 on: August 24, 2013, 09:28:48 am »

Hi Peter,

Time Stability is activated by clicking on Refresh. In my case it isn't getting activated. This doesn't require reboot.

Time Performance Index requires reboot when activated. However when I click to activate it, nothing happens. Normally it should ask me to reboot.

Best regards,

Arvind
Logged

W10-14393.0 RAM OS / Mach III LPS 14/28/XXHE 2.11/Engine#4/Adaptive Mode/16x /Custom Filter/Q1= 14/0/0/0 xQ1=1/Device Buffer:4096/Invert Phase=On/Minimise OS/PE=off/Unattended/Stop All Services/SFS=20.69/20.69(max)/ClockRes= 15ms/Straight Contiguous/Music on HDD/Lush^3 USB cable A:W-Y-R-G; B:W-Y-R/Phasure NOS 1a/75b/G3 USB DAC. > Blaxius*^2.5 A:B-G, B:B-G Interlink. Orelo MK II active speakers. ET^3 between Mach III & music server. Driver version 1.04/Driver Buffer 16ms. OSD text = Off
Nick
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 763


View Profile
« Reply #3 on: August 24, 2013, 05:44:31 pm »

Hi Peter,

Time Stability is activated by clicking on Refresh. In my case it isn't getting activated. This doesn't require reboot.

Time Performance Index requires reboot when activated. However when I click to activate it, nothing happens. Normally it should ask me to reboot.

Best regards,

Arvind


Arvind hi,

I had the same happening here a while ago. For me it was fixed by going from minimised OS to normal OS and back to minimised again. After doing this time stability and time performance index toggled fine including XX forcing a reboot.

Might be worth a try.

Cheers,

Nick

Ps I think that I need to click the XX Tweaks "refresh" button each time I play music to obtain best sound. I had meant to ask Peter if this is likley to be placebo or if there could be some logic in this.
Logged

Audio PC

C621 motherboard, Xeon 40 thread CPU.

 w10 14393 RAM OS => XX V2.10 / adaptive mode / XX buffer 4096 / NOS USB driver v 1.02 buffer 16ms / Q1,2,3,4,5 = 10,-,1,1,1 / xQ1 =15 / unattended / SFS 0.69Mb / memory straight continuous / system clock 15.0ms / Threadprio RealTime / Playerprio Low / CPU scheme 3-5 / 16x Arc Prediction / Peak Extend off / Phase alignment off / Phase off  / XTweaks : Balanced Load 35 / Nervous Rate 10 (or15) / Cool when Idle n/a / Provide Stable Power 0 / Utilize Cores always 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability  On =>  Lush USB cable => modified NOS1 USB DAC => no pre amp => Orelo active horn loudspeakers with modified bass channel DSPs.

Music server: X99, Xeon 28 thread PC.

System power two 3kva balanced tranformers with dedicated earth spur.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #4 on: August 24, 2013, 07:45:54 pm »

Both Time Stability and Performance Index are not activated by means of Refresh. Refresh is only needed to show the status. That really is all.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Nick
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 763


View Profile
« Reply #5 on: August 24, 2013, 08:53:05 pm »

Both Time Stability and Performance Index are not activated by means of Refresh. Refresh is only needed to show the status. That really is all.

Peter

Peter,

 Thanks for confirming,  must be a placebo effect.

Cheers,

Nick
Logged

Audio PC

C621 motherboard, Xeon 40 thread CPU.

 w10 14393 RAM OS => XX V2.10 / adaptive mode / XX buffer 4096 / NOS USB driver v 1.02 buffer 16ms / Q1,2,3,4,5 = 10,-,1,1,1 / xQ1 =15 / unattended / SFS 0.69Mb / memory straight continuous / system clock 15.0ms / Threadprio RealTime / Playerprio Low / CPU scheme 3-5 / 16x Arc Prediction / Peak Extend off / Phase alignment off / Phase off  / XTweaks : Balanced Load 35 / Nervous Rate 10 (or15) / Cool when Idle n/a / Provide Stable Power 0 / Utilize Cores always 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability  On =>  Lush USB cable => modified NOS1 USB DAC => no pre amp => Orelo active horn loudspeakers with modified bass channel DSPs.

Music server: X99, Xeon 28 thread PC.

System power two 3kva balanced tranformers with dedicated earth spur.
arvind
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 529


View Profile
« Reply #6 on: August 25, 2013, 01:13:17 pm »

Hi Nick,

Going from Min OS to normal & back to min solved the problem.

To get Time Stability to Stable I have to click Refresh every time I start XXHE.

Thanks for the solution.

Regards,

Arvind
Logged

W10-14393.0 RAM OS / Mach III LPS 14/28/XXHE 2.11/Engine#4/Adaptive Mode/16x /Custom Filter/Q1= 14/0/0/0 xQ1=1/Device Buffer:4096/Invert Phase=On/Minimise OS/PE=off/Unattended/Stop All Services/SFS=20.69/20.69(max)/ClockRes= 15ms/Straight Contiguous/Music on HDD/Lush^3 USB cable A:W-Y-R-G; B:W-Y-R/Phasure NOS 1a/75b/G3 USB DAC. > Blaxius*^2.5 A:B-G, B:B-G Interlink. Orelo MK II active speakers. ET^3 between Mach III & music server. Driver version 1.04/Driver Buffer 16ms. OSD text = Off
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #7 on: August 25, 2013, 05:53:12 pm »

Arvind,

Do you suggest that it says "not stable" without this Refresh ? I can't imagine, but if so this should be a bug.

Thanks,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Nick
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 763


View Profile
« Reply #8 on: August 25, 2013, 06:46:47 pm »

Arvind,

Do you suggest that it says "not stable" without this Refresh ? I can't imagine, but if so this should be a bug.

Thanks,
Peter

Peter hi,

I "think" this maybe what I may be finding as well. When xx starts time stability says something like unknown (I am travelling at the moment so cannot check exactly). Click "refresh" and it goes to stable. Could be placebo but I think sound improves after hitting refresh.

Nick.
Logged

Audio PC

C621 motherboard, Xeon 40 thread CPU.

 w10 14393 RAM OS => XX V2.10 / adaptive mode / XX buffer 4096 / NOS USB driver v 1.02 buffer 16ms / Q1,2,3,4,5 = 10,-,1,1,1 / xQ1 =15 / unattended / SFS 0.69Mb / memory straight continuous / system clock 15.0ms / Threadprio RealTime / Playerprio Low / CPU scheme 3-5 / 16x Arc Prediction / Peak Extend off / Phase alignment off / Phase off  / XTweaks : Balanced Load 35 / Nervous Rate 10 (or15) / Cool when Idle n/a / Provide Stable Power 0 / Utilize Cores always 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability  On =>  Lush USB cable => modified NOS1 USB DAC => no pre amp => Orelo active horn loudspeakers with modified bass channel DSPs.

Music server: X99, Xeon 28 thread PC.

System power two 3kva balanced tranformers with dedicated earth spur.
arvind
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 529


View Profile
« Reply #9 on: August 26, 2013, 08:04:08 am »

Hi Peter,

As Nick mentioned, when you start XX Time Stability doesn't show Stable. Refresh it & it shows Stable.

So all this while I assumed that you need to refresh at starting XX.

Regards,

Arvind
Logged

W10-14393.0 RAM OS / Mach III LPS 14/28/XXHE 2.11/Engine#4/Adaptive Mode/16x /Custom Filter/Q1= 14/0/0/0 xQ1=1/Device Buffer:4096/Invert Phase=On/Minimise OS/PE=off/Unattended/Stop All Services/SFS=20.69/20.69(max)/ClockRes= 15ms/Straight Contiguous/Music on HDD/Lush^3 USB cable A:W-Y-R-G; B:W-Y-R/Phasure NOS 1a/75b/G3 USB DAC. > Blaxius*^2.5 A:B-G, B:B-G Interlink. Orelo MK II active speakers. ET^3 between Mach III & music server. Driver version 1.04/Driver Buffer 16ms. OSD text = Off
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #10 on: August 26, 2013, 04:52:51 pm »

Hi Arvind,

Time Stability shows "(Use Refresh)" at first, and if it were for me it has always done that. This is because it takes somewhat more time to sort out the setting. I think the ToolTip concerned will tell so(mething like that) as well.

Time Performance Index shows always up to date.

So, Refresh does nothing else than sorting out the current setting. It changes nothing ... (except the screen text).

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.079 seconds with 20 queries.