XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
June 24, 2024, 11:35:08 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2  All
  Print  
Author Topic: SMB in Min OS  (Read 17709 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
michaeljeger
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 135

Headphone Maniac


View Profile Email
« on: September 26, 2015, 01:27:16 pm »

Hi

One question regarding Min OS.
I cannot connect from Mac to the XXHighEnd PC anymore.
In this case when connecting from Mac, XXHighEnd PC would act as a server.
Which service do I need to turn on in order to get that working again. I normal OS no problem with that.
The connection is done with SMB protocol.
I am using Win 10, built 10074.

Thanks, Michael
Logged

Custom Built XXHighend PC with Xeon processors and not fans -> XXHighend Player 2.02 with Win 10 10074 -> Claxius USB Cable -> Phasure NOS1a -> Blaxius Cable -> Violectric V281  Headphone Amp -> Abyss AB-1266 (best headphone in the world)
AlainGr
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1130

Music for life

alain_gregoire@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #1 on: September 26, 2015, 02:29:19 pm »

Hi Michael,

I looked with Google about the SMB ("Service Messages Block") and it seems to be related with networking. Until Peter may have a better answer, I would verify if the "Keep LAN Services" and its "Persist" are selected alltogether. If not so, you may need to go back in Normal OS mode and select the two so they show a "red light" before going back in Min OS.

Hope this helps Happy

Alain

Logged

Desktop with ASUS Sabertooth X79 motherboard,Intel 3930k 6 cores (+ 6) at 1.2 GHZ,32GB ram 1333Mhz,Win 10 pro build 14386 64 bit with no updates,OS + XXHE on external Sata III SSD (Esata), music (WAV) on external 5200 rpm drive through network, OS MInimized, XX with engine 4 adaptive,4096 (buffer size), CPU with scheme 3,Player = Low,Thread = RealTime, Q1 = 14,Q345 = 1,1,1,Q1x=1,Clock res = (variable),Stop Desktop Services,Stop Remaining Services,Stop Wasapi,,LAN on,persist = on,all OSD off,SFS = 2,PE off,PA off, Arc Prediction,x16 Upsample, Straight Contiguous,Lush USB  cable,Phasure NOS1a DAC,Meitner PA-6 preamp, Spectral Audio DMA-180  Power Amp, Tannoy System 15 DMT II, Tannoy St-100 supertweeters, Tannoy TS2.12 subwoofers (2). * On hiatus for a while...
michaeljeger
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 135

Headphone Maniac


View Profile Email
« Reply #2 on: September 26, 2015, 04:58:26 pm »

Alain
Thanks for your feedback
Both Keep LAN and persist are marked.
I can connect from Audio-PC to Mac but not the other way around.

For convenience reasons, I would like still to be able to go from Mac to PC.

Thanks, Michael
Logged

Custom Built XXHighend PC with Xeon processors and not fans -> XXHighend Player 2.02 with Win 10 10074 -> Claxius USB Cable -> Phasure NOS1a -> Blaxius Cable -> Violectric V281  Headphone Amp -> Abyss AB-1266 (best headphone in the world)
nik.d
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 178


View Profile
« Reply #3 on: September 26, 2015, 06:31:43 pm »

Hi Michael,

Did you try entering IP address IOF Win10 (your audio PC) computer name (followed by user name & pwd) ?
Perhaps this tutorial helps a bit: http://computers.tutsplus.com/tutorials/how-to-set-up-an-smb-server-in-os-x-and-windows-8--mac-46276

Rgds
George
Logged

XXHE 2.11a / W10 14393.0 / Asrock Extreme4-M, Xeon E5-2648L, 16GB DDR3 / NOS1, Starcrimson GaNFET monoblocks, GR Research 'Venuette' OB
michaeljeger
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 135

Headphone Maniac


View Profile Email
« Reply #4 on: September 26, 2015, 07:09:23 pm »

Hi Nick

The problem only occurs in Min OS.
In Normal OS, there is no problem, that means it is most likely not a configuration problem.
So my conclusion is that a service is disabled, that I would need for my convenience.

Thanks, Michael
Logged

Custom Built XXHighend PC with Xeon processors and not fans -> XXHighend Player 2.02 with Win 10 10074 -> Claxius USB Cable -> Phasure NOS1a -> Blaxius Cable -> Violectric V281  Headphone Amp -> Abyss AB-1266 (best headphone in the world)
AlainGr
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1130

Music for life

alain_gregoire@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #5 on: September 26, 2015, 10:35:26 pm »

Hi Michael,

Is it only doing this with Win 10 or did you try before with a prior version (either a previous version of Windows (7 or 8 ) or a previous XXHighEnd version)?

Alain
Logged

Desktop with ASUS Sabertooth X79 motherboard,Intel 3930k 6 cores (+ 6) at 1.2 GHZ,32GB ram 1333Mhz,Win 10 pro build 14386 64 bit with no updates,OS + XXHE on external Sata III SSD (Esata), music (WAV) on external 5200 rpm drive through network, OS MInimized, XX with engine 4 adaptive,4096 (buffer size), CPU with scheme 3,Player = Low,Thread = RealTime, Q1 = 14,Q345 = 1,1,1,Q1x=1,Clock res = (variable),Stop Desktop Services,Stop Remaining Services,Stop Wasapi,,LAN on,persist = on,all OSD off,SFS = 2,PE off,PA off, Arc Prediction,x16 Upsample, Straight Contiguous,Lush USB  cable,Phasure NOS1a DAC,Meitner PA-6 preamp, Spectral Audio DMA-180  Power Amp, Tannoy System 15 DMT II, Tannoy St-100 supertweeters, Tannoy TS2.12 subwoofers (2). * On hiatus for a while...
michaeljeger
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 135

Headphone Maniac


View Profile Email
« Reply #6 on: September 26, 2015, 11:05:55 pm »

Hi Alain

As far as I remember, I tried min OS once in Win 8 and I encountered exactly the same.

Regards, Michael
Logged

Custom Built XXHighend PC with Xeon processors and not fans -> XXHighend Player 2.02 with Win 10 10074 -> Claxius USB Cable -> Phasure NOS1a -> Blaxius Cable -> Violectric V281  Headphone Amp -> Abyss AB-1266 (best headphone in the world)
AlainGr
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1130

Music for life

alain_gregoire@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #7 on: September 27, 2015, 02:21:55 am »

Hi Michael,

Like you mention, it is something that is stopped when in Min OS. I can't say much, since I do not own an Apple computer, but I suppose that someone using a system consisting of a similar configuration would chime in...

Something that I do could also be to Google for similar attempts to acces Windows from an Apple product through SMB ? I don't feel very helpful saying the obvious, but it has helped me in many situations...

Ah... Our audiophillia Happy It can be frustrating at times, but it is so rewarding when we find a solution Happy

Regards,

Alain
Logged

Desktop with ASUS Sabertooth X79 motherboard,Intel 3930k 6 cores (+ 6) at 1.2 GHZ,32GB ram 1333Mhz,Win 10 pro build 14386 64 bit with no updates,OS + XXHE on external Sata III SSD (Esata), music (WAV) on external 5200 rpm drive through network, OS MInimized, XX with engine 4 adaptive,4096 (buffer size), CPU with scheme 3,Player = Low,Thread = RealTime, Q1 = 14,Q345 = 1,1,1,Q1x=1,Clock res = (variable),Stop Desktop Services,Stop Remaining Services,Stop Wasapi,,LAN on,persist = on,all OSD off,SFS = 2,PE off,PA off, Arc Prediction,x16 Upsample, Straight Contiguous,Lush USB  cable,Phasure NOS1a DAC,Meitner PA-6 preamp, Spectral Audio DMA-180  Power Amp, Tannoy System 15 DMT II, Tannoy St-100 supertweeters, Tannoy TS2.12 subwoofers (2). * On hiatus for a while...
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2112

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #8 on: September 27, 2015, 09:50:09 am »

Hi Michael,

I'm not sure if this is totally related, but I also have an issue connecting under MinOS with Windows Remote Desktop Connection. Under Normal OS, I can connect using the Audio PC's name (in my case 'Le_Monster-PC'). Under MinOS, the Audio PC is simply not recognized. I have to use the Audio PC's IP address in order to connect. As soon as I go back to Normal OS, I can connect using the Audio PC's name.

HOWEVER... this only happens if I'm using wifi. If I'm connecting to the Audio PC with a computer hardwired to the LAN, there is no issue. Strange, I know.

HTH.

Cheers, Mani.

Edit: 'music PC' changed to 'Audio PC' for better understanding.
« Last Edit: September 28, 2015, 10:18:55 am by manisandher » Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.11 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=4.00 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^3 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5 mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Stealth II -> Lush^2 -> RME ADI-2 Pro FS R -> Neurochrome 286 mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
michaeljeger
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 135

Headphone Maniac


View Profile Email
« Reply #9 on: September 27, 2015, 08:06:27 pm »

Hi Mani

Thank you for your observations.

It is really funny, the problem only occurs from Mac to PC, not the other way around.

i will start to investigate a bit more.

Currently, I am convinced that a service is stopped that I would need.

If I find out something, I will post here.

Michael
Logged

Custom Built XXHighend PC with Xeon processors and not fans -> XXHighend Player 2.02 with Win 10 10074 -> Claxius USB Cable -> Phasure NOS1a -> Blaxius Cable -> Violectric V281  Headphone Amp -> Abyss AB-1266 (best headphone in the world)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #10 on: September 28, 2015, 09:52:38 am »

HOWEVER... this only happens if I'm using wifi. If I'm connecting to the music PC with a computer hardwired to the LAN, there is no issue.

Hi Mani,

I suspect that this is due to WiFi Services not being formally "kept". But you will find those under WiFi-Direct Services and obviously you lay aside that setting (at least I myself not even think of that).

But also see next post.
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2112

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #11 on: September 28, 2015, 10:02:13 am »

Just to be clear, the Audio PC has no wifi capability - it is connected to a LAN switch via CAT6 cable. The house's wifi broadband router is also connected to the LAN switch via CAT6, and it is through the wifi broadband router that I can use RDC via wifi to control the Audio PC. But I can use any computer connected to the LAN switch via CAT6 too. In the latter case, I never have any connection issues whatsoever.

Waiting for your next post...

Mani.

Edit: 'music PC' changed to 'Audio PC' for better understanding.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.11 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=4.00 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^3 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5 mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Stealth II -> Lush^2 -> RME ADI-2 Pro FS R -> Neurochrome 286 mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #12 on: September 28, 2015, 10:02:57 am »

Michael, All,

What you encounter is perfectly normal. That is, for the way XXHighEnd operates and how all runs at the very minimum services (I can think of). You can already see it happening in here : Change from one integrated system to Music Server + Audio PC (Control) - wherein you see that Shares can not be "Enumerated" (sorted out) by means of listing all the Network Shares. You need to know them and type them (I think someone said similar in this topic).

Generally it is one-way traffic only. So the Audio PC can address the share (other PC / NAS / ?) which is sufficient to collect music files etc.

Stating "but I like to do it the other way around too" ... yes, could be convenient at times, but then all the Services need to be on, actually without real reason, and SQ will be degraded (without real reason).

A quite crucial thing to understand (and it is just ONE example) is that the last half of that Tutorial, with the heading "When it does not work" can not be performed in MinOS. Hard to explain, but if you'd try it, it will be clear why; it needs some services to run - only at that time of setting everything, and when done we can go to MinOS and all keeps on working. This means that whatever you are trying, should always be attempted in Normal OS Mode and then possibly it will stick in MinOS Mode. But try to "set" it in MinOS and it won't work.
Installing Drivers, is also such an example. Must be done in Normal OS and after that you can use them in MinOS.

Anyway, ... nothing will change in this realm, and I hope this is fine with you !

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #13 on: September 28, 2015, 10:04:32 am »

Quote
Waiting for your next post...

No clue ... Happy
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2112

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #14 on: September 28, 2015, 10:15:44 am »

I suspect that this is due to WiFi Services not being formally "kept". But you will find those under WiFi-Direct Services and obviously you lay aside that setting (at least I myself not even think of that).

Yes, I lay WiFi-Direct Services aside - the Audio PC has no wifi capability. BUT... I can still connect to it using RDC via wifi, (see previous post). And when I do this in MinOS, I have to type in the IP address of the Audio-PC to make RDC work. In NormalOS, the Audio PC's name is sufficient.

As I said in my first post, I'm not sure if this is in any way related to Michael's issue.

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.11 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=4.00 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^3 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5 mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Stealth II -> Lush^2 -> RME ADI-2 Pro FS R -> Neurochrome 286 mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
Pages: [1] 2  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.062 seconds with 19 queries.