XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
August 18, 2018, 02:15:37 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Message 76 re missing file path from Library  (Read 986 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Robert
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 362


View Profile Email
« on: September 01, 2017, 06:48:59 am »

I did delete a music file probably at the wrong time. Everytime since I click on L button to load music library into Xxhigh a message comes up "76. Could not find a part of the path"

How can I delete this message please?

Not urgent but a pain. Perhaps when you return home from your holiday.

Robert
Logged

Intel I7, 4790k, 32g ram, W10, Pro64, Ver 14393, No updates
XXhighend Ver 2.10 Ram OS, Settings:Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-4 / Not Switch Processors during Playback = Off/ UnAttended / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Don't use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper Off / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 52 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filter*
Music on LAN, Phasure Lush USB cable
Oppo 205 UDP Pre/Dac
Nordost Heimdall II interconnects, Nordost Heimdall II Power Cords, Audioquest power cords
Chriquet Active Electronic 2 way Crossover 80hz
Unity Audio Boulder MKI Active Monitors x 2, JLAudio 12 Subs x 2
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15194



View Profile Email
« Reply #1 on: September 02, 2017, 11:47:24 pm »

Hi Robert,

Make a copy of your XXData folder.

Delete the file named !CurrentlyPlaying.[...].
Restart XXHighEnd.

IIRC this will help.
If not, also delete !Played.[...].

If now nothing works anymore, then restore the saved XXData folder and wait till I am back ...

HTH !
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - August 3, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach *III* Stealth LPS PC -> *Xeon Scalable 14/28 core* with Hyperthreading On (*set to 10/20 cores*) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *140.19*  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *35* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering 705600 - 2nd (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> *Lush^2* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Robert
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 362


View Profile Email
« Reply #2 on: September 03, 2017, 02:15:57 am »

Hi Peter tried suggestions but didn't work.

But I solved it by deleting the 2 data lines(missing file path from Library files) from "LibraryData.txt" file in 2.xx folder.
Everything working perfectly now. Thanks.

Looking forward to 2.08.


Robert
Logged

Intel I7, 4790k, 32g ram, W10, Pro64, Ver 14393, No updates
XXhighend Ver 2.10 Ram OS, Settings:Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-4 / Not Switch Processors during Playback = Off/ UnAttended / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Don't use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper Off / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 52 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filter*
Music on LAN, Phasure Lush USB cable
Oppo 205 UDP Pre/Dac
Nordost Heimdall II interconnects, Nordost Heimdall II Power Cords, Audioquest power cords
Chriquet Active Electronic 2 way Crossover 80hz
Unity Audio Boulder MKI Active Monitors x 2, JLAudio 12 Subs x 2
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15194



View Profile Email
« Reply #3 on: September 03, 2017, 07:40:51 pm »

Robert, Super !

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - August 3, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach *III* Stealth LPS PC -> *Xeon Scalable 14/28 core* with Hyperthreading On (*set to 10/20 cores*) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *140.19*  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *35* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering 705600 - 2nd (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> *Lush^2* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.027 seconds with 20 queries.