XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
December 13, 2017, 02:28:45 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tidal - Unable to connect to the remote server  (Read 871 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« on: October 05, 2017, 06:12:02 pm »

JUst trying to get into tidal

First time Tidal login info was accepted by XXHE.

 but when I search from within XXHE I get message "Unable to connect to the remote server".

Checked with Tidal app and I can login ok with it.

Changed Tidal password but XXHE did not ask for the new password. Gone back to original password for now.

Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #1 on: October 05, 2017, 07:21:29 pm »

Hi Colin,

In your XX folder there's a TidalSesssion.dat file. If you delete that, the popup for the credentials will show again.

Otherwise if you (want to) send me your Tidal email addres and password (by email !), I can try from here. I know of one other situation and in that case it works over here. And if I send you mentioned .dat file created here, it will work on your side too.
I have no idea what can be wrong in such a situation.

Best regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #2 on: October 06, 2017, 08:53:38 am »

That error occurs when Artist is left blank.

Tried search for Artist - Madness (other fields blank)

No results were returned (no messages either)

Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #3 on: October 06, 2017, 10:34:55 am »

Hi Colin,

This is difficult for troubleshooting because our result sets will be different (for Holland different from the UK). Anyway :

When I leave blank the Artist I just get a result (for all I look for but for safety I just tried Paranoid) and when I look for Artist Madness I receive a screen full.

What Album (in the "general" field) do you search for ?

Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #4 on: October 06, 2017, 10:36:49 am »

Btw, a nice pitfall will be that you have MQA Only ticked, and the Artist does not have any MQA. With Madness this is the case ... (at least over here).
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #5 on: October 06, 2017, 11:16:37 am »

... For the life of my I can't imply that error message, so I really like to have all the data to copy this issue ...
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #6 on: October 06, 2017, 03:43:37 pm »

If I search Artist = madness , Album = blank , I get no results.
If I search Artist = madness , Album = complete madness , I get no results.
If I search Artist = blank , Album = complete madness , I get "unable to connect........"

In the Tidal App I can search for "madness" and get all their albums.

Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #7 on: October 06, 2017, 04:55:02 pm »

Colin, you mean the one you see below, right ?

Do you have the same {...} number in your Tidal player ?
See the Share link.

> If I search Artist = madness , Album = blank , I get no results.

Many results here.

If I search Artist = madness , Album = complete madness , I get no results.

I get the album.

If I search Artist = blank , Album = complete madness , I get "unable to connect........"

I again get the album.

What happens when you paste this in the Album/General field ?
https://tidal.com/album/70742844
(that too works here)

Peter


* Madness03.png (73.34 KB, 261x299 - viewed 81 times.)

* Madness04.png (29.24 KB, 579x428 - viewed 82 times.)
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #8 on: October 06, 2017, 05:45:21 pm »

Yes I have same link when I search in tidal player.

But no result when I put link in Album field

Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #9 on: October 06, 2017, 06:33:34 pm »

Updated 2.08 to 2.08d and search is returning results now.

Regards
Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #10 on: October 06, 2017, 07:02:57 pm »

Ah, OK Colin.
Thanks,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #11 on: October 07, 2017, 09:22:48 am »

But next step does not work. When I try to Prepare Streams I get message:-
GetTracksForAlbum Error :.......
Unable to connect to the remote server

click OK to that and get message:-

Something went wrong with obtaining Meta Data For:...........

Regards Colin
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 14670



View Profile
« Reply #12 on: October 07, 2017, 10:14:50 am »

So basically the same problem.

You could try to switch on logging, let the message about the Connection appear, let that be and grab the newest XX- log file and post it.
I'm afraid though that the relevant logging is just not active in the production version.

I feel that you have some general odd problem in your HTTP traffic (for the part XXHighEnd uses) or it is the problem I mentioned first, after all. I never tried it, but I could try to use your TidalSession.dat file to see the problem is in there (you now don't need to send email + password but only the .dat file, by email).

Did you (ever back) use the activation procedure on this Windows 10 machine ? I ask, because that would imply the same HTTP kind of traffic (protocol).

Another idea could be that you use MinOS on this PC and this is not really the idea of it. I mean, this was never tested and requires services could be off. So are you ?
Is the UAC On or Off ? (see rightclick on Stop). It should be On.

Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
coliny
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 118


View Profile
« Reply #13 on: October 07, 2017, 10:38:28 am »

email sent
Logged

19.11.17 :- XX2.09/W10_14393.0, i5 laptop, 16GB, RDC control by W10 Netbook, Ram Disks, min OS ,Engine#4 Adaptive Mode / Dev.Buffer = 4096 / Decode HDCD / Playerprio = Low / ThreadPrio = RT / Scheme = *Core 3-4* / Switch Processors during Playback / ClockRes = 1.0ms / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 99 / Cool when Idle = 0 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Q1/-/3/4/5 = 16/-/0/3/0/ Q1Factor = 1 / Memory = Straight Contiguous / SFS = 4 / Include Garbage Collect / UnAttended /Do Not Start Playback / All Services Off / Monitor off @ unattended / Custom Filter 352800 low (NOS) / -> USB2 -> 24 bit NOS DAC -> Apogee Stage with active crossovers
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.301 seconds with 19 queries.