XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
May 22, 2024, 12:26:31 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: xxHE with xxPC and Wyred 4 Sound DAC2 DSDse  (Read 19506 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #15 on: December 28, 2017, 11:02:15 am »

Hey Charlie,

When you run into that problem, did you just select the tracks for a first time, or was it a left over of a previous attempt (or playback which you stopped for other reasons) ?
I ask, because I feel this can make a difference.

What I now of myself is that I seldomly work with a selection of a previous playback because, well, I got fed up with it (but say that I did not stop playback without reason). So what I almost exclusively do is something you may not even be aware of :

Click the [ P ] from Playback Area (selection), which clears the selection completely.
BUT and ALSO :
I recall that you don't use a Tablet etc. for control. This will mean that you are the by now more rare occasion of NOT using the "Touch Facilities" (see Services and OSD section in Settings). And *now* suddenly we might have a good reason of
a. me never seeing this behavior;
b. it possibly being wrongly working just because of the normal mouse operation.

Ad b.
The "Touch Facilities" were developed maybe 3-4 years ago while one year ago the track selection received a complete overhaul. OK, this development was not done under the condition of "Touch Facilities", but as you can imagine, real life operation implies a h*ll of a lot more than stupid developer testing.
So what if you could try to work with the Touch Facilities to see whether that helps ? If so, I at least know where to start looking. Notice that this takes a bit of getting used to, like not using Ctrl-Click etc. because all adds autmatically to the selection (everywhere) and you thus now need the means to Unselect (like mentioned [ P ] button).
If you don't like to do this, then OK. But it could be helpful.

Thanks again,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #16 on: December 28, 2017, 11:48:08 pm »

Hi Peter

Thanks.

And status:  last night's session had zero problems.  No changes whatsoever from the night before, which after about two hours I used that to start playing with different filters.  Still no problems as I said.  I'll try to run as I'm running until problems show up again, and then make changes at that point, well at least that's the plan if I can stick to it.

Quote
When you run into that problem, did you just select the tracks for a first time, or was it a left over of a previous attempt (or playback which you stopped for other reasons) ?
I ask, because I feel this can make a difference.


Always a fresh selection.   I agree that previous selections are not totally reliable.  

Quote
Click the [ P ] from Playback Area (selection), which clears the selection completely.
BUT and ALSO :
I recall that you don't use a Tablet etc. for control. This will mean that you are the by now more rare occasion of NOT using the "Touch Facilities" (see Services and OSD section in Settings). And *now* suddenly we might have a good reason of
a. me never seeing this behavior;
b. it possibly being wrongly working just because of the normal mouse operation.
Ad b.
The "Touch Facilities"  ...


Hey Peter you are right, I don't use Tablet control.  I'm under the presumption that I need a network to use a tablet for control.  No?   Remember, on purpose, I try to avoid the LAN or the Wifi  to quiet the system and avoid Windows OS updates and virus scans, mostly the OS related issues.  It is a true joy to not hassle with PC stuff; it just works like a toaster oven.

a. and b. above are very pragmatic.  Although it is hard to believe that all of your active users have gone to tablets for control.

Thanks,

Charlie

[Edit: Also, I have no means of running a LAN cable to my xxPC without creating a trip hazard via a very long LAN cable.]
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #17 on: December 30, 2017, 12:48:25 am »

Another hint:  The last two nights there were no problems.  What do the two night sessions have in common?  Answer: the xxPC was on all day playing Christmas music.
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #18 on: December 30, 2017, 04:30:38 pm »

Hmm ... I am always glad when our second day of Christmas is over, so I can finally stop playing the Jingle Bells. Happy

But what do Christmas songs have in common, generally ? they are short.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #19 on: December 31, 2017, 11:11:09 pm »

Hi Peter

All of the Christmas music was JRiver,  if that matters.   ...And without an xxHE invocation first.

Other updates:
1)  Starting with less than good news, even though Stop WASAPI was checked, I got the dreaded "This should not happen just restart xx" message.  So that negates a previous report that stopping wasapi solves this one.

2). Continuing with good news,  a third night without playback stopping after first track, or other stoppage in odd situations.   This is enough confidence now that I started playing with settings to improve SQ.   Now at 20,1,1,1, 3-5, system max for clock, e.g.

The only down side now besides the "should not happen , restart" message and hassle, is that I can't run WASAPI on my system.  Hopefully I can run it if I reboot.  

I can run like this if you want,  or I can try to continue to help for others.  

Thanks,

Charlie
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #20 on: January 01, 2018, 10:56:58 am »

Hi Charlie,

That dreaded message is already out (for 2.10). So no worries about that.

Quote
I can't run WASAPI on my system.  Hopefully I can run it if I reboot.


You'd have to go to Normal OS, set it active in there and reboot to MinOS. Then it will work again.

Good that there's progress !
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #21 on: January 14, 2018, 06:29:48 pm »

Thanks Peter.  Thank you !

Also, ASIO appears to work with WASAPI turned off.  That helps me and this info could help others.

Charlie

P.S. Can you believe that I never turned off LAN?  I did that now after creating a new restore point and, wow , there's a big improvement for me.
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #22 on: January 14, 2018, 08:10:31 pm »

Happy

Quote
Also, ASIO appears to work with WASAPI turned off.


Yes, it is unlrelated. Say similar to Kernel Streaming.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.035 seconds with 19 queries.