XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
May 26, 2018, 08:14:44 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Object reference not set to an instance of an object  (Read 317 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« on: May 16, 2018, 05:45:03 pm »

Hi Peter,

I get this message on my screen:
'Error during playlist preparation: Object reference not set to an instance of an object'

No sound of music whatsoever unhappy

Please HELP!!

best regards, HW
« Last Edit: May 17, 2018, 07:49:01 am by PeterSt » Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: Gigabyte H55M-USB3 + Intel Core i3 540 dual core, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4 Tb WD 40EZRZ HDD for Music), Soundcard: Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=14x2,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS (NOT W10 min); XTweaks= On (Indicates "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15102



View Profile Email
« Reply #1 on: May 17, 2018, 07:48:31 am »

Hi Henk-Willem,

If you can still normally start XXHighEnd :
In Settings, near the top, there's the "Load Settings Preset" text with the "..." button next to it. If you click that, you can get back the settings of your choice. Take the .XXSS file from two days ago when all was fine for sure. When you clicked Open in the Explorer instance, click the Load in XXHE's Settings.

But I don't think that is going to help. If not, delete these files from the XXData folder :
!CurrentlyPlaying.LBRY
!Played.PLXX

Delete this file from your XX folder :
Played.dat

Does this help ?
If not, I am here to respond right away.

Kind regards,
Peter

PS: I changed the title of the topic so others may find it more easily when they run into a similar problem.

Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - March 23, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 40 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* (*43 ??*) / Nervous Rate = *10* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*16ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #2 on: May 17, 2018, 08:46:57 am »

Hi Peter,

thanks for your reply.
Happily I still can normally start XXHe.
I tried all your suggestions, but nothing did help so far (BTW: I couldn't find Played.dat in the XX folder...)

Best Regards, HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: Gigabyte H55M-USB3 + Intel Core i3 540 dual core, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4 Tb WD 40EZRZ HDD for Music), Soundcard: Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=14x2,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS (NOT W10 min); XTweaks= On (Indicates "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15102



View Profile Email
« Reply #3 on: May 17, 2018, 09:52:22 am »

Ok Henk-Willem. Thanks.

What about starting XXHighEnd, press Clear and quit XXHighEnd.
Does it work now at a next restart ?

If not, please do this :
Go to Settings, switch on Logging (is close to the bottom), quit XXHighEnd, restart, let the error occur - let the error be on screen (!!) and then go to the TemporaryData sub folder and find the newest log file which starts with XX. Please attach that to your next post. From there I can at least see where all stops.
After you have done this, you can cross away the error message.

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - March 23, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 40 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* (*43 ??*) / Nervous Rate = *10* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*16ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15102



View Profile Email
« Reply #4 on: May 17, 2018, 02:01:34 pm »

HW, Thank you for the log file.

Can you please do this :

- Check with an other album (maybe you already did that - let me know if you did).

- In settings, activate "Don't do anything with Coverart" and retry.

- Tell me whether you're using Tidal with XXHighEnd.

- Tell me what text you see in the Playlist Area after you pressed Clear.

scratching
Peter

Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - March 23, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 40 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* (*43 ??*) / Nervous Rate = *10* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*16ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #5 on: May 18, 2018, 04:23:42 pm »

Hi Peter,

I tried again all your suggestions, but the message still stays the same.
No, I don't use Tidal
After I pressed CLEAR (I can only do so after I clicked away the infamous message): the normal screen appears with the text  'XXHighend W10 14393.0  model 2.10c

 unhappy HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: Gigabyte H55M-USB3 + Intel Core i3 540 dual core, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4 Tb WD 40EZRZ HDD for Music), Soundcard: Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=14x2,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS (NOT W10 min); XTweaks= On (Indicates "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15102



View Profile Email
« Reply #6 on: May 18, 2018, 05:08:04 pm »

All right Henk-Willem.
Can you set up a Teamviewer Connection to the PC you control your Audio PC with ? Then I can have a look and solve it for you.
Let me know the Teamviewer ID via email and notice that each time you restart it you must pass me the password again (because it changes).

OK ?

Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - March 23, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 40 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *5.19*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* (*43 ??*) / Nervous Rate = *10* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*16ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #7 on: May 18, 2018, 05:14:39 pm »

okay
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: Gigabyte H55M-USB3 + Intel Core i3 540 dual core, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4 Tb WD 40EZRZ HDD for Music), Soundcard: Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=14x2,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS (NOT W10 min); XTweaks= On (Indicates "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.123 seconds with 20 queries.