XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
March 27, 2019, 04:06:37 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Audio PC doesn't see Phasure NOS1  (Read 1785 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Stanray
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 293


View Profile Email
« Reply #15 on: February 16, 2019, 03:15:01 pm »


The normal procedure with NOS1a/G3 is :

- Boot PC (if that was necessary for some reason);
- NOS1a/G3 does not connect;
- Switch Off NOS1a/G3 and switch On - connects now;
- DC Offset is now wrong, so witch Off/On with Switch#2.

This is 100% standard. Leave out the switch Off of the NOS1a/G3 and nothing works.

And then still something can be with your Lush^2 ...

Peter

Hi Peter,

Yes, this is the procedure I followed many times and all cables I have will connect, but not my Lush^2.  Sad

Stanley
Logged

AudioPC: Passive (no fans)/ Intel i7-2600S / Hyperthreading On / Motherboard: Asus P8H67-V/ RAM: Kingston DDR3 32GB/ Motherboard USB3.0 to NOS1a / PSU: Silentmaxx Fanless II/ no computer cabinet and no fans, NoFan 80 EH passive CPU cooler/ Music via LAN on HDD on MusicServerPC (desktop computer-W10)/ All music in WAV /Control on Ipad <-> Wifi <-> router <-> LAN <-> MusicServerPC <-> LAN <-> AudioPC.

Februari 2019: Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM/ XXHE 2.10 / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1 / Q1Factor = 20/ Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 14.19 (max 14.19)/ No Filter/ not Invert / Phase Alignment Off / Peak Extend Off /Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core3-5 / Not Switch Processors during Playback/ UnAttended / All Services Off / Minimize OS / XTweaks : 32, 10, -, 0, 1/ Time Performance Index = Optimal / Time Stability = On / Arc Prediction 16x / -> Lush^2 USB-cable 70cm (A:B-W-Y-R; B:B-W-R) > Phasure NOS1a 75B G3 DAC, Driver v1.0.4) (16ms)/ Output via Balanced Blaxius BNC Interlinks > Audio Analogue Maestro Balanced Monoblocks> speakers: Apogee Acoustics Scintilla (rebuild).
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15398



View Profile Email
« Reply #16 on: February 16, 2019, 04:10:12 pm »


Stanley, does it help if you connect all the wire at both sides ?
(I expect not)

And otherwise it is time to send it over. I suppose it can happen something is wrong, never mind we test them all (happened one time before).

Best regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Stanray
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 293


View Profile Email
« Reply #17 on: February 16, 2019, 05:27:51 pm »


Stanley, does it help if you connect all the wire at both sides ?
(I expect not)


No that did't help, BUT when I DISconnected all the wires at both ends, the connection was made.

And when I REconnected the wires, while leaving the cable attached at both sides, the connection remains.

However, for me this an awkward procedure to make the connection, because the B-connector at the NOS side is very hard to reach and see in my setup.

Regards,
Stanley
Logged

AudioPC: Passive (no fans)/ Intel i7-2600S / Hyperthreading On / Motherboard: Asus P8H67-V/ RAM: Kingston DDR3 32GB/ Motherboard USB3.0 to NOS1a / PSU: Silentmaxx Fanless II/ no computer cabinet and no fans, NoFan 80 EH passive CPU cooler/ Music via LAN on HDD on MusicServerPC (desktop computer-W10)/ All music in WAV /Control on Ipad <-> Wifi <-> router <-> LAN <-> MusicServerPC <-> LAN <-> AudioPC.

Februari 2019: Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM/ XXHE 2.10 / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1 / Q1Factor = 20/ Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 14.19 (max 14.19)/ No Filter/ not Invert / Phase Alignment Off / Peak Extend Off /Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core3-5 / Not Switch Processors during Playback/ UnAttended / All Services Off / Minimize OS / XTweaks : 32, 10, -, 0, 1/ Time Performance Index = Optimal / Time Stability = On / Arc Prediction 16x / -> Lush^2 USB-cable 70cm (A:B-W-Y-R; B:B-W-R) > Phasure NOS1a 75B G3 DAC, Driver v1.0.4) (16ms)/ Output via Balanced Blaxius BNC Interlinks > Audio Analogue Maestro Balanced Monoblocks> speakers: Apogee Acoustics Scintilla (rebuild).
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15398



View Profile Email
« Reply #18 on: February 16, 2019, 06:01:24 pm »


Stanley, then I am afraid you have an other kind of issue. Some groundloop thing somehow. Try whether Switch#3 on your NOS1a/G3 matters. But generally, wheter a different Protective Earthing helps.
We could also send you an other Lush^2 to see whether that helps, but ...

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Stanray
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 293


View Profile Email
« Reply #19 on: February 16, 2019, 09:22:57 pm »

Hi Peter,

Once the connection is established, I can reboot as many times as I like and the connection remains. Only after a longer period (say several days) it becomes harder to make the connection.

Something to do with grounding, potential differences, static electricity?

For now I'm fine, if the problem persists I can always try another Lush^2.

Thank you!

Regards,
Stanley
Logged

AudioPC: Passive (no fans)/ Intel i7-2600S / Hyperthreading On / Motherboard: Asus P8H67-V/ RAM: Kingston DDR3 32GB/ Motherboard USB3.0 to NOS1a / PSU: Silentmaxx Fanless II/ no computer cabinet and no fans, NoFan 80 EH passive CPU cooler/ Music via LAN on HDD on MusicServerPC (desktop computer-W10)/ All music in WAV /Control on Ipad <-> Wifi <-> router <-> LAN <-> MusicServerPC <-> LAN <-> AudioPC.

Februari 2019: Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM/ XXHE 2.10 / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1 / Q1Factor = 20/ Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 14.19 (max 14.19)/ No Filter/ not Invert / Phase Alignment Off / Peak Extend Off /Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core3-5 / Not Switch Processors during Playback/ UnAttended / All Services Off / Minimize OS / XTweaks : 32, 10, -, 0, 1/ Time Performance Index = Optimal / Time Stability = On / Arc Prediction 16x / -> Lush^2 USB-cable 70cm (A:B-W-Y-R; B:B-W-R) > Phasure NOS1a 75B G3 DAC, Driver v1.0.4) (16ms)/ Output via Balanced Blaxius BNC Interlinks > Audio Analogue Maestro Balanced Monoblocks> speakers: Apogee Acoustics Scintilla (rebuild).
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15398



View Profile Email
« Reply #20 on: February 17, 2019, 12:23:12 pm »


Quote
Only after a longer period (say several days) it becomes harder to make the connection.

I am thinking of the build-up of capacitance. It could be similar to "us" needing to reboot the PC once in a while in order to sustain a good SQ. I don't know ...
Does your DC-Offset remain the same throughout the days ? you could check each day before a first play session.

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Nick
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 738


View Profile
« Reply #21 on: February 17, 2019, 07:17:44 pm »

Gents,

Your issue is proberbly nothing to do with this but I mention it as was unexpected and therefore a difficult intermittent problem to find.

Some time ago I had periods were it was difficult to connect my PC to the NOS1, also periodically the connection would drop or I would get a high number of usb transmission errors whilst playing music, usually when bass notes were struck. Finally SQ was just not consistent session to session.

It drove me mad. I was doing some very complex stuff in my PC at the time with countless iterations and listening sessions. I just could understand the variability in SQ I was encountering.

Won't bother you with how the issue was isolated, but it turned out to be the short USB cable on my NOS1. Once it was pinpointed I put a meter on the short USB d+ and d- pins. The resistance was all over the place anything from 100 ohms to a few K ohms ! The culprit was the moulded connector at the small end of the cable. Move the cable near the connector and the resistance went anywhere.

The attached pic shows the cheap replacement cable I made up. The new cable stopped all sorts of SQ and connection vairiability problems including some PC to NOS1 USB cables being better at connecting than others.

Stanley

A as mentioned above your problem most proberbly not the same but it might be worth replacing your short cable with a spare just to rule this out.

Kind Regards,
Nick.


* 20190217_174617_resized_1.jpg (196.28 KB, 756x1008 - viewed 57 times.)
Logged

Audio PCs
PC No. 1: 621 motherboard Xeon 32 thread CPU.
PC No 2: X99 motherboard Xeon 28 thread CPU - modified motherboard.

 w10 14393 RAM OS => XX V2.10 / adaptive mode / XX buffer 4096 / NOS USB driver v 1.02 buffer 16ms / Q1,2,3,4,5 = 15,-,1,1,1 / xQ1 =20 / unattended / SFS 0.69Mb / memory straight continuous / system clock 15.0ms / Threadprio RealTime / Playerprio Low / CPU scheme 3-5 / 16x Arc Prediction / Peak Extend off / Phase alignment off / Phase off  / XTweaks : Balanced Load 35 / Nervous Rate 10 (or15) / Cool when Idle n/a / Provide Stable Power 0 / Utilize Cores always 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability  On => Lush USB cable => modified NOS1 USB DAC => no pre amp => Orelo active horn loudspeakers with modified bass channel DSPs.

Music server: X99, Xeon 16 thread PC.

System powered direct from mains.
Stanray
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 293


View Profile Email
« Reply #22 on: February 18, 2019, 09:21:25 am »


Quote
Only after a longer period (say several days) it becomes harder to make the connection.

Does your DC-Offset remain the same throughout the days ? you could check each day before a first play session.


I will check the DC-offset in the coming period.

Thanks Peter!
Logged

AudioPC: Passive (no fans)/ Intel i7-2600S / Hyperthreading On / Motherboard: Asus P8H67-V/ RAM: Kingston DDR3 32GB/ Motherboard USB3.0 to NOS1a / PSU: Silentmaxx Fanless II/ no computer cabinet and no fans, NoFan 80 EH passive CPU cooler/ Music via LAN on HDD on MusicServerPC (desktop computer-W10)/ All music in WAV /Control on Ipad <-> Wifi <-> router <-> LAN <-> MusicServerPC <-> LAN <-> AudioPC.

Februari 2019: Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM/ XXHE 2.10 / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1 / Q1Factor = 20/ Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 14.19 (max 14.19)/ No Filter/ not Invert / Phase Alignment Off / Peak Extend Off /Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core3-5 / Not Switch Processors during Playback/ UnAttended / All Services Off / Minimize OS / XTweaks : 32, 10, -, 0, 1/ Time Performance Index = Optimal / Time Stability = On / Arc Prediction 16x / -> Lush^2 USB-cable 70cm (A:B-W-Y-R; B:B-W-R) > Phasure NOS1a 75B G3 DAC, Driver v1.0.4) (16ms)/ Output via Balanced Blaxius BNC Interlinks > Audio Analogue Maestro Balanced Monoblocks> speakers: Apogee Acoustics Scintilla (rebuild).
Stanray
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 293


View Profile Email
« Reply #23 on: February 18, 2019, 09:25:16 am »


A as mentioned above your problem most proberbly not the same but it might be worth replacing your short cable with a spare just to rule this out.


Hi Nick,

Thanks for your reaction, and I will try your suggestion and try another short cable.

I'll keep you informed.

Regards,

Stanley
Logged

AudioPC: Passive (no fans)/ Intel i7-2600S / Hyperthreading On / Motherboard: Asus P8H67-V/ RAM: Kingston DDR3 32GB/ Motherboard USB3.0 to NOS1a / PSU: Silentmaxx Fanless II/ no computer cabinet and no fans, NoFan 80 EH passive CPU cooler/ Music via LAN on HDD on MusicServerPC (desktop computer-W10)/ All music in WAV /Control on Ipad <-> Wifi <-> router <-> LAN <-> MusicServerPC <-> LAN <-> AudioPC.

Februari 2019: Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM/ XXHE 2.10 / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1 / Q1Factor = 20/ Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 14.19 (max 14.19)/ No Filter/ not Invert / Phase Alignment Off / Peak Extend Off /Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core3-5 / Not Switch Processors during Playback/ UnAttended / All Services Off / Minimize OS / XTweaks : 32, 10, -, 0, 1/ Time Performance Index = Optimal / Time Stability = On / Arc Prediction 16x / -> Lush^2 USB-cable 70cm (A:B-W-Y-R; B:B-W-R) > Phasure NOS1a 75B G3 DAC, Driver v1.0.4) (16ms)/ Output via Balanced Blaxius BNC Interlinks > Audio Analogue Maestro Balanced Monoblocks> speakers: Apogee Acoustics Scintilla (rebuild).
Pages: 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.083 seconds with 19 queries.