XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
February 27, 2021, 07:35:52 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: .net and usb-audio.com driver issues  (Read 10936 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
soundcheck
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« on: May 28, 2007, 08:10:26 pm »

Hi Peter.

Long time that we havn't been in touch. Wink

First of all congratulations that you took the step to launch XX.

Beside that, opening up a new forum, great job.

You can imagine that I was also waiting for XX.

I guess you'll be busy for some time on troubleshooting - supporting all us XX newbies. Wink

I got two issues:

I ran of course in the .net 2.0 issue.

1.
On my english Windows NT I didn't have any problems to
get XX up'n running (without sound output).
On my german XP I never managed to start XX up. It got killed right after
I accepted the DEMO Window. It must have something to do with the .net setup I guess.
Any ideas?

2.
I figured on my working NT system, that XX doesn't recognise the usb-audio.com driver.
XX recognises a usb audio device only. Did you manage to get Berts usb-audio.com driver setup
working?
I guess worst case I'd have to uninstall the driver. I mean if'you're telling me that with the engine 2 setup no ASIO is needed any longer I'd uninstall the driver.

THX.

Cheers
\Klaus 






Logged
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15755



View Profile Email
« Reply #1 on: May 28, 2007, 08:54:11 pm »

Hi Klaus !

Very nice to meet you here !!

I must dive into your issues, but for the USB thing : I recall that the USB.DE driver is mutuallay exclusive to the legacy USB (MS) driver. So yes. you'd have to uninstall the .DE (.COM) driver.

XX does not support ASIO (just because it is not better  Happy).

It isn't difficult to try though, and the .DE is reinstalled very easily.
Please let me know the results !

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Januari 24, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/*0*/*0*/*0*/ Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 20.69  (max 20.69) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *68* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = *1* / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: W-Y-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Flecko
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 474


View Profile
« Reply #2 on: May 28, 2007, 09:41:20 pm »

Hi Klaus nice to hear from you again,
I got the same problem under XP like you. After I confirmed the demo version, nothing happens unhappy   I have an absolute new and clean WINXP SP2 .Net 3 (German) installation. So if you solve your problem let me know Happy
Hi Peter, congratulations to your release!!!
I was very exited after reading you released xx, and after it didn't worked with XX and I couldn't install .NET3 I installed XP, but it doesn't work. Now I am sad unhappy ... After two persons having the same error it could be something general, but I have no idea what could be wrong with my system. It's absolutely untouched and every driver and update is installed.
Should XX run under NT too?
I guess there isn't much experience yet with all the errors that might happen, but we will get through this Happy
Best regards Adrian


Moderator edit : closed the subject
« Last Edit: August 13, 2007, 06:39:52 pm by PeterSt » Logged

Software: Windows7 Ultimatex64SP1 | XXHighend 9z9b
Hardware: | Gigabyte X79-UD3 | i7-3820 | 16 GB DDR3 | OS on 128 GB Samsung SSD 830  | Music on 2TB WD Caviar Green | Seasonic X-660

XXHE Settings: | Engine 4 | Adaptive | Buffer=1024 | Q12345=[14,0,0,0,0] | xQ1=1 | Q5=3 | Scheme=3 | Mixed Contiguous with SFS=12 | 176.4kHz32bit | ArcPred + Peakextend | Clock=1ms |
soundcheck
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #3 on: May 28, 2007, 09:58:24 pm »

Hi there.

After deinstalling the usb-audio.de driver on the NT system. XX worked!!

Considering that I just have 512MB RAM on that system and playing 44.1 files instead of my beloved 48kHz files, the sound was quite good - promising. Wink ( I was running at 0db, though!! It's always frustrating -- running at 0db straight path -- you realize what's taken away by your pre-amp or digital volume control. )

I need to run further tests on my "XP - production machine" getting  XX to play over there too.


Cheers
\Klaus

Logged
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15755



View Profile Email
« Reply #4 on: May 28, 2007, 10:48:53 pm »

Adrian,

Could you try to install the DirectX thing behind the Zip in the attachment below, and let me now whether it helped ?!
Your PC has to be connected to the Internet when this is performed ...

Peter


* dxwebsetup.zip (241 KB - downloaded 393 times.)
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Januari 24, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/*0*/*0*/*0*/ Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 20.69  (max 20.69) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *68* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = *1* / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: W-Y-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15755



View Profile Email
« Reply #5 on: May 28, 2007, 11:05:30 pm »


1.
On my english Windows NT I didn't have any problems to
get XX up'n running (without sound output).
On my german XP I never managed to start XX up. It got killed right after
I accepted the DEMO Window. It must have something to do with the .net setup I guess.
Any ideas?

Klaus,

You didn't solve this I guess ?

But do you really mean Windows-NT ?
If yes, I guess that you don't have DirectX 9.0c running on that ? (if not DirectX10 is needed  dntknw blush1)

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Januari 24, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/*0*/*0*/*0*/ Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 20.69  (max 20.69) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *68* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = *1* / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: W-Y-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
soundcheck
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #6 on: May 28, 2007, 11:11:15 pm »

Peter.

I run Windows 2000 on one machine - Not NT . But that's working fine.
My XP machine has an issue.
I guess I have to look up what direct X I have on my XP machine.

\Klaus
Logged
electrosound
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #7 on: May 29, 2007, 02:27:46 am »

Hi,

Great........... that XX is available, and this nice looking forum  Happy

I was getting this error to when I hit the ok button (nothing happens)
But DirectX 9.0c was solving the problem here for the machine upstairs
hope it works on my Music laptop  Wink

Marco
Logged

Toshiba Satellite Pro, 500Mb memory, XP => USB => PCM2707 USB converter => DIY 2X TDA1541 Crown => CCS Tube output => SE 300b => DIY horns with MD3 for mid high, Beyma G350 for mid low
Flecko
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 474


View Profile
« Reply #8 on: May 30, 2007, 12:02:16 am »

Hi Peter,
I solved the problem, after installing a new version of directx (not the version you gave me the link to, I installed "directx_apr2007_redist.exe" after it didn't worked with your version, don't know what the difference is...) xx works on a Win2000 system with SP4 .Net 2 DirectX9c. I am very happy to try it at the weekend when I am home Happy
greetings Adrian
Logged

Software: Windows7 Ultimatex64SP1 | XXHighend 9z9b
Hardware: | Gigabyte X79-UD3 | i7-3820 | 16 GB DDR3 | OS on 128 GB Samsung SSD 830  | Music on 2TB WD Caviar Green | Seasonic X-660

XXHE Settings: | Engine 4 | Adaptive | Buffer=1024 | Q12345=[14,0,0,0,0] | xQ1=1 | Q5=3 | Scheme=3 | Mixed Contiguous with SFS=12 | 176.4kHz32bit | ArcPred + Peakextend | Clock=1ms |
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15755



View Profile Email
« Reply #9 on: May 30, 2007, 12:25:05 am »

Hi Adrian,

Glad it worked !
Also, thank you for the info on W2K. So the same as Klaus told I think : apparently it works on Windows2000 as well (if you have only DirectX9.0c installed).
I am curious on the sound which comes from that. When did KMixer start to interfere ? Have to investigate that, and I will come back on it.

Thanks again for the info,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Januari 24, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/*0*/*0*/*0*/ Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 20.69  (max 20.69) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *68* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = *1* / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: W-Y-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15755



View Profile Email
« Reply #10 on: May 31, 2007, 09:52:14 am »

Hi Marco, Klaus, and Steve,

I closed this thread for now, because I estimate that I can't cope with (finding back) the different issues in one thread.

Also, I think most of the stuff dealed with is solved. Maybe the XP from Klaus is not.
If you are having issues, please put them all in your own topic (thread).

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Januari 24, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/*0*/*0*/*0*/ Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 20.69  (max 20.69) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *68* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = *1* / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: W-Y-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.057 seconds with 21 queries.