XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
September 20, 2020, 07:22:42 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can't install NOS1 driver  (Read 339 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« on: September 11, 2020, 04:53:38 pm »

Hi Peter, very, very long time no talk! I hope you, Ciska and Paul are all OK.

I'm trying to load the NOS1 driver onto my work PC (which has W10 updates set to automatic). When I use the 'setup' in the 'Phasure_NOS1_v1.0.4b_768_setup_production' folder, I get the first error. If I use 'update driver' in Device Manager, I get the second error.

Any ideas?

Cheers, Mani.

Edit: sales at phasure dot com is getting bounced back



* NOS1 Driver Error 1.JPG (21.4 KB, 560x214 - viewed 67 times.)

* NOS1 Driver Error 2.JPG (57.76 KB, 922x785 - viewed 69 times.)
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15639



View Profile Email
« Reply #1 on: September 11, 2020, 05:41:25 pm »

Hi Mani - this is what I just sent you by email (I surely received yours (twice)) :

Although your screenshots are barely readable, it is my estimate that this is about the Driver Signing not being shut off. This can be done n XXHE settings, remember ?

After changing the setting, reboot (IIRC).

But in here (forum) I am able to read what's in your screenshots and now I don't know. The message about the catalog file and the tampering is unknown to me, although I'd understand what it means.
Try the Signing thing anyway, and let me know whether it helps. By forum would be the best, assumed others may run into this as well ?

Kind regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #2 on: September 11, 2020, 07:21:02 pm »

(I surely received yours (twice)) :

I got two 'undeliverable mail' messages, so not sure what is going on there.

... it is my estimate that this is about the Driver Signing not being shut off. This can be done n XXHE settings, remember ?

This is my work PC and I don't have XX installed on this. I'm just trying to get my office NOS1 working with my work PC so that I can use my work PC as a RoonBridge. I don't intend to use XX on this PC and therefore don't really want to install it (but of course, I will if I have to).

I've just disabled driver signature verification in the Local Group Policy Editor... but I'm still getting the same error.

Any other ideas, or do you recommend I install XX and try disabling the driver signing from there?

The message "The hash file is not present in the specified catalog file" sounds a bit more 'serious' that simply disabling driver signing...

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: September 11, 2020, 08:22:10 pm »

OK, I've just tried to install the NOS1 driver on my music server, which has XX installed (for Tidal).

1. Click on Refresh button next to 'Driver Signing?' -> "Drivers must be signed"
2. Click on Change button & reboot

Install driver -> same error message as before

3. Start XX and click on Refresh button next to 'Driver Signing?' -> "Drivers must be signed"

(Driver signature verification doesn't seem to have been disabled.)

Any ideas?

Mani.


* 1. Drivers must be signed.JPG (15.39 KB, 743x89 - viewed 65 times.)

* 2. Change pending.JPG (16.16 KB, 729x102 - viewed 65 times.)

* 3. Drivers must be signed.JPG (14.84 KB, 741x81 - viewed 63 times.)
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15639



View Profile Email
« Reply #4 on: September 12, 2020, 08:30:06 am »


Mani, what about considering the message to be true and that somehow the copying from whatever source prevented a file to come along ? Or, that the unzipping of the original zip file (I guess you have that) disallows that file(s) ?
As we know, similar can happen with the install of XXHighEnd.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #5 on: September 12, 2020, 09:01:25 am »

Hi Peter, I've tried unzipping the original file, but I get the same error.

It's been a very long time since I last installed the NOS1 driver on a HDD because I've been using a RAM-OS disk with the driver pre-installed.

Could you email the 1.04b driver to me again just to eliminate the possibility of a corrupted file please? Thanks.

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15639



View Profile Email
« Reply #6 on: September 12, 2020, 09:19:34 am »


Done.
But after unzipping, you still should compare the files (number of) with the contents of the zip I sent.

Check XXHighEnd for the Driver Signing still to be Off; All the Google finds still lead to that for this message (FWIW).

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #7 on: September 12, 2020, 11:30:07 am »

Hey Peter, I don't think disabling driver signing in XX works. I did it through W10 startup (as explained here: https://windowsreport.com/driver-signature-enforcement-windows-10/) and I was able to install the driver. (I had to click on 'install anyway' a few times.)

Thanks for sending me the driver (was unnecessary in the end), and perhaps this may be helpful for anyone else attempting to install the driver on an updated W10 machine in the future.

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #8 on: September 12, 2020, 12:54:59 pm »

The driver installed OK. I disabled 'enhancements' in the Sound Control Panel.

None of the players I had installed on my work PC worked with the NOS1 under WDM.

So I installed XX (still non-activated). KS works fine (and sounds brilliant!). XX WASAPI works perfectly with another USB DAC I have connected to the PC, but I cannot get WASAPI to work with the NOS1. No other player seems to work with the NOS1 WDM either.

This is all pretty confusing. I suspect that one of the recent W10 updates has stopped the NOS1 working correctly with WASAPI.

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 2086

from-first-principles.com


View Profile WWW Email
« Reply #9 on: September 12, 2020, 01:20:56 pm »

SOLVED!

It was the usual Sound Panel Settings that had to be set exactly correctly.

Firstly, make sure enhancements are switched off in the W10 Sound Control Panel.

Set the Phasure Control Panel to the sample rate that you want. Then set and test the sample rate in the W10 Sound Control Panel.

DO NOT ALLOW ANY OTHER RATE TO REACH THE NOS1.

Phew...

Mani.
Logged

Main System:
Phasure Mach III (Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, / connected directly to music server / XXHighEnd 2.10 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / Q1=10 / xQ1=15 / Q3,4,5=1 / SFS=0.69 / XTweaks = 34, 10, 0, 0, 0 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 8x Arc Prediction / switch #5 'up/off' / Unattended) mobo USB3 port -> Lush^2 -> Phasure NOS1a B75 G3 -> 8m Blaxius^2 -> First Watt F5-cloned mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System:
Phasure Mach II (with Nick's clock upgrade) -> Lush^2 -> Phasure NOS1a G3 -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Marvel horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15639



View Profile Email
« Reply #10 on: September 12, 2020, 03:02:25 pm »


Haha.
Well done !
Good that it's all solved now.

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - April 1, 2020 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to *14/28* cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *14*/-/1/1/1/ Q1Factor = *1* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.19*  (max *10.19*) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *52* / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. *ET^2* Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.061 seconds with 20 queries.