XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
August 14, 2022, 01:52:48 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: W1 does not play.  (Read 7347 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Gerard
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1077


WWG1WGA


View Profile
« on: October 20, 2008, 02:27:57 pm »

Peter,

W1 does not work. Right after press play this error comes up. Slider does move and for 1 sec i hear music. right after that nothing. With a new track the same error apears. And the slider moves like there is noting wrong.

grtz


* w1.png (249.09 KB, 1016x760 - viewed 585 times.)
Logged

Januari 2017 XX 2.05
OriginAE x11v Home build HTCP ~ Asus x79 mobo 3930K 12 core underclock 500 MHz,
16GB, *Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0* *from RAM*, music on music server / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.10*  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core *3-5* / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive *none* (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter Mid 705600 / -> USB3 (Silverstone both sides isolated = Sw#3 of NOS1a = Up) -> *Clairixa USB 15cm* -> Intona Isolator -> Clairixa USB 0.70m -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink ->> Metrum Amps ->> Metrum Acoustics ESL Open Baffle.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 16524



View Profile Email
« Reply #1 on: October 20, 2008, 03:01:01 pm »

Hmm ... In the Settings Area there's a disabled field "Split large files". I assume that's on 2500 ?

Furthermore, are you sure you upgraded all files ? Please look at the date of XXEngine3.exe. It should be from yesterday.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Gerard
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1077


WWG1WGA


View Profile
« Reply #2 on: October 20, 2008, 03:22:37 pm »

Peter,

I just checked xxengine3 and that is from the 19e. But now it does play..... When i downloaded w1 and put in the new code there is no problem. see w3 down below. But when i put the new file's in the old map containing the version before this one, than w2 is shown and it will not play.

Strange thing is that where you talk about 2500 in the disabled field there is 0 in pic w2 and 700 in w3.

so w2 did not play
    w3 did play


grtz


* w2.png (186.31 KB, 1016x760 - viewed 570 times.)

* w3.png (208.57 KB, 1016x760 - viewed 593 times.)
Logged

Januari 2017 XX 2.05
OriginAE x11v Home build HTCP ~ Asus x79 mobo 3930K 12 core underclock 500 MHz,
16GB, *Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0* *from RAM*, music on music server / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.10*  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core *3-5* / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive *none* (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter Mid 705600 / -> USB3 (Silverstone both sides isolated = Sw#3 of NOS1a = Up) -> *Clairixa USB 15cm* -> Intona Isolator -> Clairixa USB 0.70m -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink ->> Metrum Amps ->> Metrum Acoustics ESL Open Baffle.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 16524



View Profile Email
« Reply #3 on: October 20, 2008, 03:44:42 pm »

This is the most weird ...
The 0 (instead of 2500) I already was afraid of (couldn't test this properly), but where the heck the 700 comes from ?? if it weren't that I used 700 at some stage for a default I'd say it's random. But I *did* use 700, and now you have that.

Ok, even with 700 it won't work. You may think so, but it will go wrong at some stage.
I'm afraid I'll have to put up a new version ...

Thanks Gerard.


PS: I think this goes wrong somewhere at answering Yes to "Load previous settings". So, it does that, but obtains 0 because officially the feature is already in there all the way, but doesn't work properly. The default of 2500 (as how it's put in there) is thus overwritten by your "yes" answer.
That still doesn't explain where the 700 comes from, but I guess that's somewhere "hard coded" in the program due to testing.
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Gerard
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1077


WWG1WGA


View Profile
« Reply #4 on: October 20, 2008, 04:19:20 pm »



PS: I think this goes wrong somewhere at answering Yes to "Load previous settings".

I tried to go back and do it all over again (Say no to the question load previous settings) but the question Load previous settings does not come again. unhappy

Even tried to install a fresh v7 with new code. and than put w1 in there. But nope....

Dammn Vista with 10 min copy..... aggressive

Logged

Januari 2017 XX 2.05
OriginAE x11v Home build HTCP ~ Asus x79 mobo 3930K 12 core underclock 500 MHz,
16GB, *Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0* *from RAM*, music on music server / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.10*  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core *3-5* / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive *none* (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter Mid 705600 / -> USB3 (Silverstone both sides isolated = Sw#3 of NOS1a = Up) -> *Clairixa USB 15cm* -> Intona Isolator -> Clairixa USB 0.70m -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink ->> Metrum Amps ->> Metrum Acoustics ESL Open Baffle.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 16524



View Profile Email
« Reply #5 on: October 20, 2008, 04:22:17 pm »

That's what I meant ... it is such a tough job to test this properly. And I didn't succeed apparently.whistle
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Gerard
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1077


WWG1WGA


View Profile
« Reply #6 on: October 20, 2008, 06:01:16 pm »

Peter,

2500 it is..... And playing..... Happy
Grtz.....
Logged

Januari 2017 XX 2.05
OriginAE x11v Home build HTCP ~ Asus x79 mobo 3930K 12 core underclock 500 MHz,
16GB, *Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0* *from RAM*, music on music server / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.10*  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core *3-5* / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive *none* (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter Mid 705600 / -> USB3 (Silverstone both sides isolated = Sw#3 of NOS1a = Up) -> *Clairixa USB 15cm* -> Intona Isolator -> Clairixa USB 0.70m -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink ->> Metrum Amps ->> Metrum Acoustics ESL Open Baffle.
Calibrator
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 556

Certified tweakaholic


View Profile
« Reply #7 on: October 21, 2008, 10:11:01 am »

What a difference a day makes ( .. and a new version .. hehe )

I was tearing my hair our yesterday trying to figure out why I was getting multiple instances of ChangeWP appearing in task manager and every track only played for exactly 10 seconds then went silent, with the progress bar continuing.

Happy to report though that 0.9w-1a is behaving as intended as I really like the almost instant start of the first track in unattended mode now  Happy

One small glitch I have noticed ( and I'm still trying to see if there is a pattern ) , is that occassionally I get the wrong jpeg appearing in the left panel. When the wallpaper is produced everything is as expected, so I'll continue to monitor. It may well be the folder structure of my galleries.

Thanks for this new version Peter  very happy

Russ
Logged

(Sep 26th 2012) (0.9z-7-4 )
Parameters (0.9z-7-4) ->Coming soon...
Parameters (0.9z-6-1) ->Same as for 0.9z-6
Parameters (0.9z-6) ->http://members.iinet.net.au/~calibrator/XXHE/XXHE_parms_(0.9z-6).jpg
Hardware: Asus P5Q, H2O cooled 3.6GHz C2D, 8GB ram, W7 Ult X64 (NO SP1), O/S plus Galleries on 2x(OCZ 60GB Vertex2) -> ESI Juli@ (v0.978 drivers @ 48 samples) -> coax SPDIF -> Integra DHC-9.9 -> Hafler XL600 -> SGR Audio S-series Octagons -> aural organs -> nucleus accumbens sounds good !

====================
Turntables .. how quaint bored
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 16524



View Profile Email
« Reply #8 on: October 21, 2008, 01:36:21 pm »

Russ,

Yesterday I noticed the same myself. Not really "wrong" as such, but merely not updated.
I will look into that.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.086 seconds with 19 queries.