XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
October 23, 2019, 02:48:23 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: XXHighEnd Model 0.8 (with Engine #3)  (Read 3166 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15523



View Profile Email
« on: June 17, 2007, 07:07:26 pm »

Changes and notes :

  • Engine #3 is now included. Note that this is a rather "uncalibrated" version for soundquality.
  • XXHighEnd now gives a message when another Playback Device is chosen than the Primary Device for Engine #2 and Engine #3.

Additional Issues :

  • Currently when the player quits due to Demo limitations, an error might occur (possibly only when currently no track is playing).
    This error says something like "DragDrop registration failed". You should *not* respond "Retry" to the message.
  • When diacretic marks occur in the Track Name, currently Engine #3 won't play the track. unhappy


Notes on using Engine #3 :

Well, read the notes on Engine #3 once more in the contained Help.htm (search for #3 and you will find the relevant changes).

As off this writing, there is NO experience on how to get Engine #3 running on your Vista machine (and I myself have no PCs which aren't "destroyed" for testing because of the development environment).

Anyway, do as always, but select the #3 Engine from the combobox in XXHighEnd, and have further settings as you would have for Engine #2 (which is about the Sound Device you'd use with that).
Select tracks as you are used to, and ... press Play. If there's no sound, something is wrong. I can only hope messages accordingly will appear then.
Note that things can start to wrong only after pressing Play.

You all can try it if you like, but please note that although I will read your responses (which responses would be very useful anyway !), I hope to get some "experienced" information from those who applied here and with whom I will try to work it out. Whatever it is what happens, when you're stuk, please post the literal error message !
Thanks for helping in advance !!

Now good luck !
 dancing


Edit : It is now known that the zip below does not work. For further information and trials, see here : http://www.phasure.com/index.php?topic=70.0.

Edit2 : Removed the zip, awaitening a working version.
« Last Edit: June 19, 2007, 11:44:18 am by PeterSt » Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.033 seconds with 19 queries.