XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
February 04, 2023, 05:41:11 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: w-8 problem  (Read 16935 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
leifchristensen
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 137

only the simplest can accommodate the most complex


View Profile Email
« Reply #15 on: January 24, 2009, 04:42:20 pm »

I installed w8 again and run 300mbit on split file size and it has played flawlessly for almost both cd of haendels messiah  +30 tracks
but this is from another but equal hd , does that matter?
w-8 is not PITA anymore Happy
best
Leif
Logged

ASUS P5K-E/Intelquad6600/8gbkingston6400ram/SUPERTALENT ULTRA SSD 64GB systemdisk+4x500wdmusicdiscs/vista ultimate64bit/XXplayer ver.0.9z-2/AP QUAD q4(15/15/0/0)/player priolow/threadpriorealtime+4x,John Kenny modified/batterypowered clocks HiFace,  Twisted Pear Buffalo II reference dac and Avantgarde Trio custom  active basstowers (4xBD-15channel)powered by dual BD-30 amps,eq´ed by Rod Elliot P-84 and passively crossed over@130hZ with custom 24db/oct. passive line lvlv filter by Phil Marchand  and diy cost no object 6c45-IT-300Bamps(Borderpatrol based)+ a SOLID phono setup
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16584



View Profile Email
« Reply #16 on: January 24, 2009, 06:39:42 pm »

Thanks Leif. Happy

But I'm afraid it says nothing. Working all the time on it here, and (lucikly swoon) I was able to let repeat the problem by removing those new log file entries I mentioned.
There is something very very strange going on, or I must be doing something very very wrong.

It is true that Attended is completely f*cked up. But on a total of maybe 20 hours working on this now, I don't have a clue.
I'm confident your problems will emerge again. Not today, then tomorrow. But in heaven's sake, why ?
Cry
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
leifchristensen
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 137

only the simplest can accommodate the most complex


View Profile Email
« Reply #17 on: January 24, 2009, 07:12:32 pm »

in the meantime I play and enjoy the fabulous sound emerging from the combo of XX 0.9w-8 and the Buffalo dac
have a nice saturday evening
best
Leif
Logged

ASUS P5K-E/Intelquad6600/8gbkingston6400ram/SUPERTALENT ULTRA SSD 64GB systemdisk+4x500wdmusicdiscs/vista ultimate64bit/XXplayer ver.0.9z-2/AP QUAD q4(15/15/0/0)/player priolow/threadpriorealtime+4x,John Kenny modified/batterypowered clocks HiFace,  Twisted Pear Buffalo II reference dac and Avantgarde Trio custom  active basstowers (4xBD-15channel)powered by dual BD-30 amps,eq´ed by Rod Elliot P-84 and passively crossed over@130hZ with custom 24db/oct. passive line lvlv filter by Phil Marchand  and diy cost no object 6c45-IT-300Bamps(Borderpatrol based)+ a SOLID phono setup
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16584



View Profile Email
« Reply #18 on: January 25, 2009, 12:02:10 pm »

[posted in both the topics "No Track Given Error" and "w-8 problem"]

Ok, there was more than one problem, and one of them was masking the other.
What tricked me, was that this one problem was about an error occurring at opening a file because it is in use, while the program (with official error trapping in it) did not report that error. So, something just died without notice. A stupid C++ bug in the end.

I will post an upgrade later today.
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.047 seconds with 20 queries.