XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
July 21, 2024, 10:14:20 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Error message in XXHigh End 09y - 5-04 on: February 09, 2010, 05:45:09 pm
Error message in XXHigh End 09y - 5-04. I can't set Device KS Empirical 1.1 >> #global  and #4 Engine and USB DAC ???
2  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: 09y - 5-03. I can't setting engine 4 on: January 23, 2010, 09:18:52 am
What does your list of devices show ? (see below example)

You should select a device beginning with "KS:" (the bottom one in my case). If there are no KS devices there, well, you just don't have them.
Error message in XXHigh End 09y - 5-03
3  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / 09y - 5-03. I can't setting engine 4 on: January 23, 2010, 07:53:57 am
Error message in XXHigh End 09y - 5-03. I can't setting engine 4
4  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Error message in XXHigh End 09y - 5-00 on: January 19, 2010, 02:57:38 am
 I had problems with the xxHighend 09y - 5-00 version . I can't setting #4 Engine...

5  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Error message in XXHigh End 09y - 5-00 on: January 13, 2010, 06:24:22 pm

I thought xxHighend sounded nicer than Foobar, but I had problems with the xxHighend 09y - 5-00 version falling over periodically - after perhaps 30 to 60 minutes it was gone, no trace of it when checking what was running and I can't setting #4 Engine...
6  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Windows 7 - shall I do it ? on: November 24, 2009, 07:40:40 am
If you happen (just that) to see more relations to whatever it is, please do not hesitate to tell them. The more I can learn from it, the better I can anticipate on things not having W7 myself yet.
Side note : ... which is because no dutch version is (was ??) available yet, and the fact that I ever started with a dutch version (Vista) keeps on hunting me. And I really can't start from the beginning again (because of the numerous development tools installed).
Nice that I am not the only one with the stupid "standard and consistent" 1000us.Ok, was. Happy
Thank you Eric, as always.
Peter
I am using Win 7 with XXHE 0.9y-4, Empirical Offramp3 ,---> Pre Tact 2.2XP but I can not set Q1> 10. Can You help me?
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.086 seconds with 12 queries.