XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
April 20, 2024, 05:48:38 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Play closes the gui  (Read 4699 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Telstar
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 732


View Profile
« on: May 28, 2010, 03:18:56 pm »

Since this morning on my studio pc this is happening.
It's like the revenge of the unattended that i never use, ha!

any idea how to fix?

I cleaned the playlist (there's a button for it? cant find), loaded a new album, hit play, and the guy disappeared. sound coming and i bet it will play all.
LOL

 Wink

Edit: nevermind: i had selected the "unattended" button (no tooltip to guide me).
Logged

(2nd Apr 2018)
Software:
W10 14393 Pro x64 | XXHE 2.10 | MinOS | Q=14x1/0/0/0/0 | SFS 5,19 mixed contiguous | Nervous rate 1 | 4096k buffer |

Hardware:
OrigenAE H5 case | E5300 fanless |  8GB RAM | Winmate DC-DC fanless PSU | OS on SSD | Renesas USB3 pcie card | Belden highspeed usb cable | Audio-gd dac19 NOS with sigxer F1 | My_ref_FE mono amps | Albedo Apex speakers
Suteetat
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 128


View Profile Email
« Reply #1 on: May 30, 2010, 01:38:38 am »

Where is the unattended button? I know I clicked it
but can't find where to unselect it?
Logged

Intel i7 950 12GB DDR3 triple channel, Win7 64bit sp1 on SSD,
firewire -> Weiss INT202 -> Playback MPS-5-> ??

0.9z-4, KS-adaptive, buffer 256, Q1=1, no oversampling, SFS 100, straight contiguous,
minimum Clock Resolution, Scheme 2
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #2 on: May 30, 2010, 07:37:47 am »

The one at the mouse pointer.

I better repair those tooltips soon ...


* Unattended01.png (7.79 KB, 333x85 - viewed 475 times.)
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.157 seconds with 19 queries.