XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
April 23, 2024, 11:35:16 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: changeWP error  (Read 6715 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« on: July 25, 2013, 02:17:34 pm »

BACKGROUND
I'm seeing a new changeWP error which first occurred after couple of blue screens which came after my attempt to play the last two songs of a playlist.  When I tried to play the last two songs over again with different interpolation settings (I was trying 4x 2x 1x, PE on/off, arcP on/off, etc.) that's when the blue screens started.

PROBLEM
Forget about the blue screens.  Now that I've recovered, the problem is that the desktop remains while unattended AND that I get the following error for each new track (paraphrasing):
Quote
changeWP Error
The paramater value must be < Width.
Parameter value: x


I'm also seeing these error messages popup during attended as well,  also one for each song or more than one.
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #1 on: July 25, 2013, 03:31:37 pm »

Charlie,

I am not sure about this solution : Denote "Do nothing with Coverart at all" in Settings, play a little bit, Stop and Quit XXHE. Restart and do the same. Restart and now switch back on Coverart.
Maybe it is solved now, or at least I hope it is. When not we'd have to see further.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #2 on: July 25, 2013, 11:49:43 pm »

thanks.  I'll try it.
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
charliemb
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 278


View Profile
« Reply #3 on: July 27, 2013, 12:21:19 am »

That worked.   Thanks again.

I looks like the problem comes about because I have cover art that is short and wide, probably 800 pixels wide.  My settings were and are for 700. 

P.S.
Why this leads to blue screens is another mystery.
Logged

July 2019:
XXHighEnd PC (i7 3930K) Hyperthreading On (12 cores) clocked to 3.6GHz (100%), 16GB, Windows 7 Ultimate64 SP1 on 2.5” SATA2 SSD disk for OS and XX, music on 3.5” SATA3 7200 RPM.  Motherboard BIOS settings: BCLK = 100 MHz / Intel Speed Step = OFF / Max Clock Ratio = 36 / Allow OS to change ratio = *OFF*. 
XXHighEnd 2.10 Adaptive / Q1/3/4/5 = 2/0/0/1 / Q1x = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Straight Contiguous / SFS = 30 (max 150) / Playerprio = Low (or below normal) / ThreadPrio = High / Core3-5 / No Playback Drive / No RAMDISK / UnAttended / most services Off, WASAPI on  / Minimize OS / XTweaks set to v2.01 Defaults / 16x 768K Custom Filters (High) or ArcPredict
DAC: Holo Audio Spring 2 KTE NOS DAC, and no preamp (also ISO REGEN powered by battery)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 16837



View Profile Email
« Reply #4 on: July 27, 2013, 09:04:16 am »

Ah great.

Blue screens : Not sure, but I reckon that Wallpaper I create should not be larger than the screen's size or otherwise the OS does not anticipate on it ?

I've put in on my ToDo to check for that.

Thank you for the feedback.
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - July 17, 2021 (2.11)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 14/28 cores in BIOS and set to 10/20 cores via Boot Menu) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/0/0/*1*/ Q1Factor = *4* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *10ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *10.13*  (max 10.13) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *62* / Nervous Rate = *1* / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / Custom Filtering *Low* (16x) / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^3
A: W-Y-R-G, B: *W-G* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius*^2.5* A:B-G, B:B-G Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers. ET^2 Ethernet from Mach III to Music Server PC (RDC Control).
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.102 seconds with 20 queries.