XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
September 16, 2019, 12:31:47 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: XX version 2.04a or 2.04c nevertheless?  (Read 2087 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 419


Only the Best!


View Profile WWW Email
« on: March 12, 2016, 01:34:17 pm »

Perhaps I have missed something but as far as I remember I have downloaded version 2.04c and installed it as well but the player says differently...?

Or do I have installed v2.04a by mistake? The directory states 2.04c, I am confused...  scratching

Bert


* Afbeelding3.png (11.92 KB, 1098x264 - viewed 246 times.)
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15505



View Profile Email
« Reply #1 on: March 12, 2016, 01:46:32 pm »

Bert,

It should be so that you stored that small additional download somewhere, but grabbed the wrong one. That is, for 2.04a also an additional download has existed.

It can also be so that you only think that you pasted the 2.04c download over 2.04, while (!) the main 2.04 has become 2.04a (I recall something like removing the original download after a day or so).

Otherwise I don't know !

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
BertD
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 419


Only the Best!


View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 12, 2016, 02:38:53 pm »

Solved...

Replaced the c over the existing files and now it states 2.04c.

Thanks,

Bert
Logged

Februari 1st: RDC controlled i7-4785T (set to 800Mhz - fully passive design without any moving parts), 16GB RAM / XXHighEnd 2.04c on 2GB RAMDisk (IMDisk) / Windows 10 Pro 10586.0 X64 on internal 250GB SSD / Music on external NAS / Playback Drive 10GB RAMDisk (IMDisk) / SFS 0.10 / Barbone Industrial Intona > Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) > Blaxius BNC interlink > BD-Design BD30-SPR amplifiers > BD-Design Custom Made Sigma loudspeakers.

XX settings basically similar to PeterSt's
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.093 seconds with 19 queries.