XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
September 17, 2019, 04:15:01 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Small Pane Issues  (Read 3736 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« on: February 15, 2016, 05:41:19 pm »

Hi Peter,
Since a week or so I'm using XXHe204 with W10 Home Edition.
I'm very, very content with the sound quality.
In my system it's a huge leap forward in quality compared with the sound  from version 1.186a. Thank you!

I've still a small amount of questions/issues for you:
In my music dedicated computer system I use a small (10") VGA screen.
I've played a bit with the screen settings from XXHe and have now a reasonable looking UI with a convenient 4 rows of thumbnails.
The settings concerning the screen and coverart are now:
Skin Settings: Scale Factor 1.20. 
If I use "Apply CoverArt Background Image to Empty Area Only" I've the message on my screen after starting up XXhe: 
"Show CoverArt from Actual Album - 2147417834- Er kan niet worden uitgebeld  omdat de toepassing een asynchrone aanroep verzendt. (Uitzondering v. HRESULT: 0x80010100 (RPC_E_CANTCALLOUT_ININPUTSYNCCALL))" So I don't use it. 
What is the use of this choice anyway?

Every time I start XXHe, slider 2 is set to the left while I saved the settings with it way to the right (I never use the "Show Data" button at all)
Is this normal? For I find it a bit tiresome that I have to reset it every time (although less annoying than before when also with every time a playback was finished, the slider was set a bit to the left and the number of showed rows of thumnails was smaller..)
Is this a standard "issue" or can it be changed in a way?

What is the use of the slider on the mainscreen for the CoverArt Pane Picture Size? It doesn't effect anything...

Best Regards, HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: ASRock H87M Pro4 + I5 4570T + 4GB, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4Tb WD 40EZRZ HDD for Music only), Soundcard: Seriously Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (van GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=30x1,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS; XTweaks= On Indicates: "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15507



View Profile Email
« Reply #1 on: February 15, 2016, 06:04:13 pm »

Hi there HW,

No, nothing you tell there I regard to be intended. But now what's going on ...

First off, I will try with that 1.20 Scaling Factor and see whether that's maybe too small for some things (I never try it that small). What is the resolution of your screen (like 640x480 etc.) ?

Quote
Er kan niet worden uitgebeld  omdat de toepassing een asynchrone aanroep verzendt

LOL That must be some fine Windows translation. Anyway it is not mine. "Uitgebeld" should be something like "called" (like in calling a program). I can imagine the message but I never heard of it. Fair chance that this is wacky W10 or even the Home edition (I don't think I know of anyone using Home).

Quote
What is the use of the slider on the mainscreen for the CoverArt Pane Picture Size? It doesn't effect anything...

Well, it should - size the pictures in that pane. But it is my bet that you don't show anything in that pane.
Notice that to the right of the LAn On button there's a combobox with Playlist Name. Under that there's a Save button and under that a Show Data button. That one must be active.
(and I am saying this all because probably you don't see that button because of your small screen in the first place).

I'll be back when I know more. Let me know your resolution.
Kind regards,
Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #2 on: February 15, 2016, 08:20:38 pm »

HI Peter,

the resolution of my screen is 1024x600.
Q. re.the slider: the pane you're referring to: is it the pane left with the thumbnail or the pane right (for the data)

Best Regards, HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: ASRock H87M Pro4 + I5 4570T + 4GB, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4Tb WD 40EZRZ HDD for Music only), Soundcard: Seriously Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (van GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=30x1,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS; XTweaks= On Indicates: "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #3 on: February 15, 2016, 10:07:16 pm »

BTW: I also get the message: "Show CoverArt from Actual Album - 2147417834- Er kan niet worden uitgebeld  omdat de toepassing een asynchrone aanroep verzendt. (Uitzondering v. HRESULT: 0x80010100 (RPC_E_CANTCALLOUT_ININPUTSYNCCALL))" also with  "Apply CoverArt Background Image to Empty Area Only" not "On". So I Always get this message when I start up XXHe...
What other setting could give this effect?

Best Regards, HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: ASRock H87M Pro4 + I5 4570T + 4GB, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4Tb WD 40EZRZ HDD for Music only), Soundcard: Seriously Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (van GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=30x1,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS; XTweaks= On Indicates: "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15507



View Profile Email
« Reply #4 on: February 16, 2016, 08:42:46 am »

Q. re.the slider: the pane you're referring to: is it the pane left with the thumbnail or the pane right (for the data)

The rightmost pane, with my explicit mentioning of 3 panes being there (not two, which is what you might think). Drag the [ 2 ] slider to the left to see it.

Peter
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15507



View Profile Email
« Reply #5 on: February 16, 2016, 06:24:03 pm »

Every time I start XXHe, slider 2 is set to the left while I saved the settings with it way to the right (I never use the "Show Data" button at all)
Is this normal?

Can it be so that this happens because you use the "maximized" screen (of XXHighEnd) ? Thus, does this also happen when you drag the right hand screen border to the left a few cm - same with the bottom border up a bit ?
Just to try so I know what is happening ...


Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Offline Offline

Posts: 15507



View Profile Email
« Reply #6 on: February 16, 2016, 06:33:06 pm »

Quote
If I use "Apply CoverArt Background Image to Empty Area Only" I've the message on my screen after starting up XXhe: 
"Show CoverArt from Actual Album - 2147417834- Er kan niet worden uitgebeld [...]

I have just been trying for 35 minutes - in all combinations imaginable - to let this go wrong. But I can't. Not in Windows 7 and not in Windows 10 Build 10586.0. So it should be either of this :

The Home edition of Windows 10 you use there;
The Windows 10 specific Build;
The combination you have in order and which I apparently can't find.

So notice that in my view the error can only happen when you also have an image file in the "Coverart Background Image" field, and or you have that "Show Data" button active (the one I talked about earlier and of which you say that you don't use it anyway).

It won't be helpful much, but notice that this is about something you see below - denoting an image which shows where you see the "flakes" (black and white) of the image I chose for pointing it out. So if you can survive with not having such a thing ... I really don't know where to go when I can't copy the behavior ...

Regards,
Peter





* HW01.png (365.24 KB, 1010x498 - viewed 209 times.)
Logged

For the Stealth III LPS PC :
W10-14393.0 - Oct 31, 2018 (2.10)
XXHighEnd Mach III Stealth LPS PC -> Xeon Scalable 14/28 core with Hyperthreading On (set to 10/20 cores) @~660MHz, 48GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 30/-/1/1/1/ Q1Factor = 10 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 15ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 140.19  (max 140.19) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD Off (!) / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 35 / Nervous Rate = 10 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Arc Prediction Filtering (16x)* / Always Clear Proxy before Playback = On -> USB3 from MoBo -> Lush^2*A:B-W-Y-R, B:B-W-R* USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (16ms) -> B'ASS Current Amplifier -> *Blaxius^2 A:B-R, B:B-R* Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
hwk
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #7 on: February 18, 2016, 01:48:15 pm »

Hi Peter,
You were right: it was the "maximized" screen as set in the properties of the desktop icon of XXHe.
Since I set this to Normal, I don't get the strange message anymore. Futhermore I believe Slider 2 stays in the position I want it to. So, these problems seems to be solved.
Thanks.
Did I mention already, that I like the sound of XXHe very, very much?  Wink

Best Regards, HW
Logged

Music Dedicated PC, Power: Silverstone Nightjar 300, MB: ASRock H87M Pro4 + I5 4570T + 4GB, Internal Memory: 16Gb Kingston DDR3-1333,  500Gb Crucial MX500 SSD with W10 Build 14393.0, 2x 4Tb WD 40EZRZ HDD for Music only), Soundcard: Seriously Modified Prodigy HD2 PCI Card 24 Bit/192 KHz with Amplimo's (van GooiPC), W10 10586-11 Home Edition 64bit
XXHe 2.10c: KS mode: Special, Device Buffersize: 1024; Processor scheme: CORE 1-2; Player Prio: Below Normal, Threadprio: Above Normal, Clock Res.: 10 msec; HDCD on; SFS: 5,19-60,  Mem.Org.: Mixed Cont.; Q's=30x1,0,0,0; PE: Off, Custom: On; Playing Mode: Min.OS; XTweaks= On Indicates: "OPTIMAL": Bal.Load=45, Nervous Rate=99, rest=1  -  Sound Gear: Meridian 502 PreAmp, 588 CD, 2x 505 MainAmp (all balanced driven), Speakers: Magnepan 3.5 SE, extra: Aphex 204 Aural Exciter; Cables: CD>Pre: Siltech SQ88, PC>Pre & Pre>Dedicated Headphones Class A Amplifier: John van Gent Reference+, Amplifiers>Speakers: Discovery 4; Headphones: AKG K1000 & Ultrasone Pro550 + dedicated Class A amp; Music Dedicated Power Group (copper shielded main cables + Oyade plugs) with parallel noise filter for the main-amps and PS Audio Quintet for the front-end. Analog: Micro Seiki DD33 modified, Denon301
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.073 seconds with 19 queries.