XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
November 22, 2017, 11:53:04 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: How to install Tidal in the Music Server Pc  (Read 7254 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14614



View Profile
« Reply #15 on: April 12, 2016, 05:47:13 pm »

Hi Juan,

Quote
(v.2.05 or v2.04)

What about having a nice bet that you thought to get 2.05 going, which I wouldn't even be able to myself. The other day I posted about this (rather in between the lines, somewhere - I think in response to something of Anthony), with my advice to not even attempt it. I can't really claim to be 100% sure (so I could lose that bet) but *if* you started out with copying the existing 2.05 from elsewhere, then I guarantee you that it won't work (forever !) unless you really know what to do. I forgot what I told Anthony, because / and at this moment I wouldn't even know how to myself.

Remedy :
Scratch all from XXHighEnd (that is the XX folder(s) and the XXData folder), download 2.04 (there is no newer) and obtain a code again. That will work ...

N.b.: If it doesn't work the first time (following the whole sequence) then you can just as well forget it (something must have gone wrong and I don't really mean in the program Wink). Personally I would try one time more, but after that I'd know enough; start all over.

Last thing : If you didn't really do strange things, then you can reset the install by means of rightclick on the Save As button in Settings (close to the top in there). Don't use that now because usually when one tried "a day" quite many strange things will have been applied. Thus for now : reinstall XXHighEnd (never the OS).

Best regards and good luck now !
Peter


PS: It is correct that you can't login to Tidal when XXHighEnd is not activated.
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
juanpmar
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1153


View Profile Email
« Reply #16 on: April 12, 2016, 07:04:13 pm »

Thank you Peter, it took me two days playing around with 2.05. I think that I read a post where someone was working fine with 2.05 and I thought that it was the way to go. Anyway, now I could Activate XXHE v.2.04 and Tidal and is time to learn how to work with it. I have rarely been in such a bad mood regarding XXHE. Well, I hope it worth using Tidal.

Kind regards,
Juan
Logged

Audio Pc: Processor i7 970: 3200MHz (reduced to 1668MHz), 6+6 cores/ RAM Corsair DDR3, 24Gb, 1333MHz/ Mb Asus X58 Sabertooth/ OS and XXHE in Peterīs RAM-Disk / The CPU fan is the only one in the Audio Pc: NF-S12A (600rpm/6.7db)/ No graphic card/ Power supply: Seasonic SS-400FL2, fanless.

Configuration and Updates in HOW IīVE BUILT MY NEW PC...http://www.phasure.com/index.php?topic=1673.0

XXHighEnd: 2.09. Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN/ KS:Phasure NOS1 Out 4.0/ #4 Engine/ Adaptive Mode/ Q1=30 Q3=1, Q4=1, Q5=1, xQ1=40/ Dev.Buffer: 4096/ ClockRes: 15ms/ Straight Contiguous/ SFS: 0,90 (max 120)/ Not Invert/ Phase Alignment Off/ Allow format change/ Decode HDCD/ Playerprio: Low/ ThreadPrio: Real Time/ Scheme: Core 3-5/ UnAttended/ Not Switch during Playback Off/ Playback Drive none/ UnAttended/ Include Garbage Collect/ Copy to XX Drive by standard/ Always clear Proxy before Playback/ Stop Desktop Services/ Stop Remaining Services/ Stop All Services: Off/ Keep LAN Services: On - Persist: Off/ Use Remote Desktop/ Minimize OS/ XTweaks : Balanced Load 43/ Nervous Rate 100/ Cool when Idle -/ Provide Stable Power 0/ Utilize Cores always 1/ Time Performance Index: Optimal / Time Stability: Stable / Custom Filter Highest 705600.

Music Server PC (W10) totally silent with OS (W10) in SSD and music inside in SSDs - RDC > Ethernet Gigabyte cable 3m > Audio Pc > 1m USB Lush cable directly from the USB3.0 in the motherboard > PHASURE NOS1a-75B-G3 (Driver v1.0.4) 8ms > Blaxius BNC interconnects > Genelec 1037B 3-Way Active speakers with BNC inputs
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14614



View Profile
« Reply #17 on: April 12, 2016, 07:08:34 pm »

Juan, very very good !

Now that you have confidence, maybe Anthony likes to explain how he got 2.05 over from the RAM OS Disk (I am pretty sure he did that and thus managed).
And if he doesn't like, then it should be okay just the same. The only real difference regarding Tidal is better search facilities (less bugs would also be a description); possibly you are not bothered by that (yet).

Now have some fun !
Best regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« Reply #18 on: April 12, 2016, 10:48:29 pm »

Juan, very very good !

Now that you have confidence, maybe Anthony likes to explain how he got 2.05 over from the RAM OS Disk (I am pretty sure he did that and thus managed).

I did link Juan to your instructions to do so earlier in the this thread.  Here they are...

Quote
Hi Anthony,

2.05 is not for the public. It is on your RAM-OS disk though ...

What you can do is zip the XX folder (only that is fine, but include its sub folders) from any of the OSes (take the one you have been using), and move that to your other PC like a normal "install". It will require activation as usual.
BUT to mimic the normal install, start XXHighEnd in that other PC and go to settings and the Save As button, close to the top. RIGHTclick that to reset all.
If you don't do that, the install will not be normal and we will be spending a dozen of posts to make it normal. I myself can't do it either (I try some times Happy).

Regards,
Peter

That is exactly what I did to get 2.05 working and it worked first time!

Cheers,

Anthony
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
juanpmar
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1153


View Profile Email
« Reply #19 on: April 13, 2016, 11:07:57 am »

Juan, very very good !

Now that you have confidence, maybe Anthony likes to explain how he got 2.05 over from the RAM OS Disk (I am pretty sure he did that and thus managed).

I did link Juan to your instructions to do so earlier in the this thread.  Here they are...

Quote
Hi Anthony,

2.05 is not for the public. It is on your RAM-OS disk though ...

What you can do is zip the XX folder (only that is fine, but include its sub folders) from any of the OSes (take the one you have been using), and move that to your other PC like a normal "install". It will require activation as usual.
BUT to mimic the normal install, start XXHighEnd in that other PC and go to settings and the Save As button, close to the top. RIGHTclick that to reset all.
If you don't do that, the install will not be normal and we will be spending a dozen of posts to make it normal. I myself can't do it either (I try some times Happy).

Regards,
Peter

That is exactly what I did to get 2.05 working and it worked first time!

Cheers,

Anthony

Anthony Yes you are right, I got that link to Peter words but I made some mistakes. I used the same Activation code for 2.04 and v. 2.05 and/or I tried it too many times without success.

Now that I have v. 2.04 Activated (since the first time I tried it with a new code) I wonder if I could maintain it and try the v. 2.05 with that code or if Iīd need a new code and follow again Peter instructions (from scratch, erasing XXData folder, etc.). Am I going to repeat the same errors?

Once I get v. 2.05 I could forget about v. 2.04 but I'm afraid to loose it before I get v. 2.05.


Kind regards,
Juan
Logged

Audio Pc: Processor i7 970: 3200MHz (reduced to 1668MHz), 6+6 cores/ RAM Corsair DDR3, 24Gb, 1333MHz/ Mb Asus X58 Sabertooth/ OS and XXHE in Peterīs RAM-Disk / The CPU fan is the only one in the Audio Pc: NF-S12A (600rpm/6.7db)/ No graphic card/ Power supply: Seasonic SS-400FL2, fanless.

Configuration and Updates in HOW IīVE BUILT MY NEW PC...http://www.phasure.com/index.php?topic=1673.0

XXHighEnd: 2.09. Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN/ KS:Phasure NOS1 Out 4.0/ #4 Engine/ Adaptive Mode/ Q1=30 Q3=1, Q4=1, Q5=1, xQ1=40/ Dev.Buffer: 4096/ ClockRes: 15ms/ Straight Contiguous/ SFS: 0,90 (max 120)/ Not Invert/ Phase Alignment Off/ Allow format change/ Decode HDCD/ Playerprio: Low/ ThreadPrio: Real Time/ Scheme: Core 3-5/ UnAttended/ Not Switch during Playback Off/ Playback Drive none/ UnAttended/ Include Garbage Collect/ Copy to XX Drive by standard/ Always clear Proxy before Playback/ Stop Desktop Services/ Stop Remaining Services/ Stop All Services: Off/ Keep LAN Services: On - Persist: Off/ Use Remote Desktop/ Minimize OS/ XTweaks : Balanced Load 43/ Nervous Rate 100/ Cool when Idle -/ Provide Stable Power 0/ Utilize Cores always 1/ Time Performance Index: Optimal / Time Stability: Stable / Custom Filter Highest 705600.

Music Server PC (W10) totally silent with OS (W10) in SSD and music inside in SSDs - RDC > Ethernet Gigabyte cable 3m > Audio Pc > 1m USB Lush cable directly from the USB3.0 in the motherboard > PHASURE NOS1a-75B-G3 (Driver v1.0.4) 8ms > Blaxius BNC interconnects > Genelec 1037B 3-Way Active speakers with BNC inputs
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14614



View Profile
« Reply #20 on: April 13, 2016, 11:11:20 am »

I would leave it as it is, for the moment ...
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
juanpmar
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 1153


View Profile Email
« Reply #21 on: April 13, 2016, 11:17:28 am »

I would leave it as it is, for the moment ...

Yes, yes, better I stay quiet  unhappy

Thanks,
Juan
Logged

Audio Pc: Processor i7 970: 3200MHz (reduced to 1668MHz), 6+6 cores/ RAM Corsair DDR3, 24Gb, 1333MHz/ Mb Asus X58 Sabertooth/ OS and XXHE in Peterīs RAM-Disk / The CPU fan is the only one in the Audio Pc: NF-S12A (600rpm/6.7db)/ No graphic card/ Power supply: Seasonic SS-400FL2, fanless.

Configuration and Updates in HOW IīVE BUILT MY NEW PC...http://www.phasure.com/index.php?topic=1673.0

XXHighEnd: 2.09. Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN/ KS:Phasure NOS1 Out 4.0/ #4 Engine/ Adaptive Mode/ Q1=30 Q3=1, Q4=1, Q5=1, xQ1=40/ Dev.Buffer: 4096/ ClockRes: 15ms/ Straight Contiguous/ SFS: 0,90 (max 120)/ Not Invert/ Phase Alignment Off/ Allow format change/ Decode HDCD/ Playerprio: Low/ ThreadPrio: Real Time/ Scheme: Core 3-5/ UnAttended/ Not Switch during Playback Off/ Playback Drive none/ UnAttended/ Include Garbage Collect/ Copy to XX Drive by standard/ Always clear Proxy before Playback/ Stop Desktop Services/ Stop Remaining Services/ Stop All Services: Off/ Keep LAN Services: On - Persist: Off/ Use Remote Desktop/ Minimize OS/ XTweaks : Balanced Load 43/ Nervous Rate 100/ Cool when Idle -/ Provide Stable Power 0/ Utilize Cores always 1/ Time Performance Index: Optimal / Time Stability: Stable / Custom Filter Highest 705600.

Music Server PC (W10) totally silent with OS (W10) in SSD and music inside in SSDs - RDC > Ethernet Gigabyte cable 3m > Audio Pc > 1m USB Lush cable directly from the USB3.0 in the motherboard > PHASURE NOS1a-75B-G3 (Driver v1.0.4) 8ms > Blaxius BNC interconnects > Genelec 1037B 3-Way Active speakers with BNC inputs
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 1973

www.the-unfair-advantage.com


View Profile WWW Email
« Reply #22 on: April 28, 2016, 05:10:51 pm »

Hi guys, I'm trying to install and activate XX on my music server. The problem I have is that I don't have a sound device in the server - nothing on the mobo and nothing plugged directly in. With other players I can use the remote connection sound device (e.g. when I connect to the music server from my office PC, I can stream music from the music to the office PC sound device with Roon, or whatever - but not with XX.)

So, how can I activate without a sound device?

Thinking about it, it would have taken me about as long to stick my Dragonfly into the server and just play a track than it has to write this post. I'm going to do that right now...

Mani.
Logged

Audio PC: Phasure Mach II / Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, no GPU card installed / connected directly to music server
XXHighEnd: 2.09 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / *testing*: Q1=30 /  xQ1=40 / Q3,4,5=1 / SFS=0.90 / XTweaks = 43, 100, 0, 0, 1 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 16x Custom High / Unattended
Main System: USB3 port -> *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a B75 G3  -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System: *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a G3  -> BD-Design BD30 stereo amp -> Impulse H2 horn speakers
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 1973

www.the-unfair-advantage.com


View Profile WWW Email
« Reply #23 on: April 28, 2016, 05:21:52 pm »

No Tidal login window appears. How can I get to this?

Mani
Logged

Audio PC: Phasure Mach II / Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, no GPU card installed / connected directly to music server
XXHighEnd: 2.09 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / *testing*: Q1=30 /  xQ1=40 / Q3,4,5=1 / SFS=0.90 / XTweaks = 43, 100, 0, 0, 1 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 16x Custom High / Unattended
Main System: USB3 port -> *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a B75 G3  -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System: *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a G3  -> BD-Design BD30 stereo amp -> Impulse H2 horn speakers
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14614



View Profile
« Reply #24 on: April 28, 2016, 06:50:56 pm »

Mani, Search on Tidal ...

Possibly you are not the only one who "forgets" to do this ?
Start with RightClick on the Search button ...

Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
manisandher
Crazy Audiophile
****
Offline Offline

Posts: 1973

www.the-unfair-advantage.com


View Profile WWW Email
« Reply #25 on: April 28, 2016, 09:48:01 pm »

Thanks Peter. I just assumed there would be Tidal login somewhere close to the XX activation area. Anyway all sorted now.

Mani.
Logged

Audio PC: Phasure Mach II / Win 14393.0 on RAM-OS / controlled by RDC, no GPU card installed / connected directly to music server
XXHighEnd: 2.09 / Minimize OS / Engine#4 Adaptive / DB=4096 / *testing*: Q1=30 /  xQ1=40 / Q3,4,5=1 / SFS=0.90 / XTweaks = 43, 100, 0, 0, 1 / Straight Contiguous / Clock Resolution = 15ms / Scheme 3-5 (low/realtime) / 16x Custom High / Unattended
Main System: USB3 port -> *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a B75 G3  -> BD-Design BD30-SPR mono amps -> Tune Audio Anima horn speakers
Office System: *Lush* -> Phisolator -> Phasure NOS1a G3  -> BD-Design BD30 stereo amp -> Impulse H2 horn speakers
Pages: 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.845 seconds with 19 queries.