XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
January 16, 2018, 08:27:19 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!
Home Help Search Login Register
Pages: [1] 2  All
Print
Author Topic: Tidal Login Failed  (Read 3147 times)
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« on: November 18, 2016, 05:35:24 am »

Hi Peter,

The new MusicServer (XXHE2.06b - W10-14393 - Normal OS) is not letting me log in to Tidal.  I am not sure why but I have read the other login threads and the Tutorial and am not having any luck to rectify the situation.  I've never logged onto Tidal with this computer before. 

As soon as I try for a search I am prompted for my Tidal login details, which I enter (and I have checked that they are correct in Tidal itself) and them immediately I get a dialogue box saying that Tidal Login has Failed, just as Tore did in his thread with the same title.

I have set the IE defaults and even checked that I have access to the internet at this computer, and I do.

Do you have any suggestions?

Regards,

Anthony
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #1 on: November 18, 2016, 09:00:47 am »

Anthony,

Be 100% positive that you are XXHighEnd-activated with that machine.

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« Reply #2 on: November 18, 2016, 09:26:06 am »

The title bar is red, but of course no playback of any kind is available from the PC.  Are you saying that I should plug in the dac and try to play some tunes to see if it is activated?
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #3 on: November 18, 2016, 10:09:26 am »

You can use the MoBo's sound device, often at 24/88200 ?
But correct, without ever playing you can not even be activated, right ? So it is a necessity, only for Activation (and when done it's done).

The red title bar doesn't say a thing without playing. So you will soon see it turn blue ...
swoon

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« Reply #4 on: November 18, 2016, 10:26:38 pm »

Hi Peter,

I just did the play and shutdown thing several times and it seems it was activated.  To prove it to myself I clicked the MinOS button which was successful.  I am a bit stupid though, because I went into MinOS the computer disappeared from the network (network discovery services turned off I assume) and I had to pull the lid off the MusicServer to reinstall the video card and plug in the keyboard and mouse again so I could get it back out of MinOS.

Anyway, that is done, I am back in NormalOS but Tidal Login still does not work.

Regards,

Anthony
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #5 on: November 19, 2016, 10:54:25 am »

Hi Anthony,

Then two things remain for the cause :

1. You only think you know the password but in the end do not. Wink Btw, don't tell, but this was Tore's problem too. And notice that you never need to re-login to Tidal (also not with their own player) so by now you might have forgotten. Solution : create a new password for Tidal (I suppose this is possible).

2. You work with the too old XXHighEnd version which does not support the 32 bits version yet, plus your OS is 32 bits. Not likely.

More causes I don't know at this moment. So go for #1 ?
Let me know whether that helped (but please explicitly try) because when not we surely have to look further.

Best regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« Reply #6 on: November 19, 2016, 10:10:42 pm »

Hi Peter,

I have previously checked the password by logging out of Tidal and then logging back in.  Also I used a different browser that did not have the Tidal passwords stored and logged in successfully using the same password.  As a further check I just changed the Tidal password (in Tidal) and it still does not work in XXHE.

OS is 64 bits for sure.  XXHE is 2.06b.

The two dialogue boxes I get after I try the password are:

"Tidal Login"  "Failed" OK

"Initialize Tidal"  "Tidal could not be initialized (failed on creating Tidal Login Data)"

I think I will next try updating 2.06b to that other version you sent me to fix the 40 cores problem.  This should be ok to do?

Regards,

Anthony
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #7 on: November 20, 2016, 03:31:26 am »

Hey Anthony,

I don't think that is going to help.

Thank you for your efforts. But now what eh ...

...

In your XX Folder there's a TidalSession.dat file. Well, maybe because I don't know at this moment wheter it is there when login does not succeed. Anyway, throw that out when there, switch on Logging, restart XXHighEnd and try again. With the error message (Login Failed) on screen, grab the XX file from that (watch the date/time) and send it to me. Only that file and not "several" to be sure (because then I don't know where to look).
Maybe that helps us ...

Best regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
acg
Audio Addict
***
Offline Offline

Posts: 707


View Profile
« Reply #8 on: January 02, 2017, 11:56:23 pm »

Hi Peter,

I have had a chance now to further look at this Tidal login problem.  Please see the attached LOG file.

Note that I have first upgraded to XXHE 2.07 but the problem persists.

Regards,

Anthony

* XX-20170102-143051.log (1.5 KB - downloaded 35 times.)
Logged

Audio PC
Stealth Mach II with Xeon E5 2698 v4 20 Core 2GHz  with Hyperthreading On [40 cores]/ 32GB Ram / RAM-OS / mobo USB port

XXHighEnd 2.09 RAM-OS (W14393 RAM)
Engine#4 Adaptive Mode / Buffer 4096 / Q1/3/4/5 = 14/1/1/1 / xQ1 = 1 / Processor Core Appointment Scheme = Core 1-3 / PlayerPrio = Low / ThreadPrio = RealTime / ClockRes = 1ms / Not Switch during playback = off / Xtweaks Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when idle = 1 / Provide stable power = 0 / Utilize cores always = 1 / Time Stability = Stable / Time Performance Index = Optimal / SFS 0.90MB Max 120MB / Straight Contiguous / Include Garbage Collect = on / Start Playback during conversion = off / Do not start playback at all = off / Copy to XX-drive by standard = on / Always clear Proxy before Playback = on / Stop Remaining Desktop Services = on / Stop Desktop Services = on / Stop Remaining Services = on / Stop WASAPI Services = on / Stop W10 Services = off / Keep LAN Services = on / Persist = off / Use Remote Desktop = on/ Arc Predict / Minimize OS = on / Peak Extend = off / Unattended

Audio Chain
Stealth MachII PC >> Lush USB 1.5m >> NOS1a G3 B75, Driver v1.0.4 (4ms) >> Placette Active Linestage >> 6 way active horn speakers (Single Ended Triodes)
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #9 on: January 04, 2017, 04:57:44 pm »

Anthony,

It seems that Tidal is now returning something strange to you. I sent you an email with another XXHighEnd version with more logging, so I can see better what is ging on.

Regards,
Peter
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
stoni
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #10 on: January 08, 2017, 12:58:47 am »

Not quite the same problem, but the Tidal log-in window has never shown up for me unhappy. I use the OS-disk from Peter, but after booting up all the different OSs, still I've seen no Tidal login.

Is it possible to enter the password in one of the XX-files, or do I need to reinstall XX? I recently used the 2.07-upgrade patch with great success, but no Tidal in sight...

Stein
Logged

February 2017
W10-10074 (2.07)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 256 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10/ not Invert / Phase Alignment on / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter off / Arc Prediction on Upsampling off/ -> USB2 *from MoBo* -> Curious USB 15cm -> Intona Isolator -> Curious USB 1m -> Ayre QB9 DSD DAC -> Jeff Rowland Continuum S2 ->B&W 803d2
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #11 on: January 08, 2017, 04:47:33 am »

Hi Stein,

Did you actually apply a Search on Tidal ? Thus, make the Search button show "Srch TT" (see below), click on it and enter some search data in the screen appearing (this is latter is mandatory for an actual Tidal access).

Regards,
Peter


* Tidal29.png (4.05 KB, 140x72 - viewed 135 times.)
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
stoni
Audio Loudspeaker
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #12 on: January 08, 2017, 09:52:10 am »

Peter,
No blush1, from the tutorial, Iíve all the time believed entering the Tidel password was a part of the XX-install-procedure...
Meaning, I have not tested the Tidal-search-function, so I know what to do, today!
Thanks!


Stein
Logged

February 2017
W10-10074 (2.07)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 256 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10/ not Invert / Phase Alignment on / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Not the best (OS from RAM issue) / Time Stability = Off (OS from RAM issue) / Custom Filter off / Arc Prediction on Upsampling off/ -> USB2 *from MoBo* -> Curious USB 15cm -> Intona Isolator -> Curious USB 1m -> Ayre QB9 DSD DAC -> Jeff Rowland Continuum S2 ->B&W 803d2
PeterSt
Administrator
High Grade Audiophile
*****
Online Online

Posts: 14753



View Profile Email
« Reply #13 on: January 08, 2017, 10:26:19 am »

Happy
Logged

For the Stealth LPS PC :
W10-14393.0 - November 13, 2017 (2.09)
XXHighEnd Mach II Stealth LPS PC -> Xeon E5 2640v4 with Hyperthreading On (20 cores) @~720MHz, 32GB, Windows 10 Pro 64 bit build 14393.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = *30*/-/*1*/*1*/*1*/ Q1Factor = *40* / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = *15ms* / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = *0.90*  (max 120) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / Stop Desktop, Remaining, WASAPI and W10 services / Use Remote Desktop / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / *OSD Off* / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = 43 / Nervous Rate = 100 / Cool when Idle = n.a / Provide Stable Power = 0 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = Optimal / Time Stability = Stable / *Custom Filtering Highest for 705600* / Always Clear Proxy before Playbck = On -> USB3 from MoBo -> Lush USB 1m00 -> Phisolator 24/768 Phasure NOS1a/G3 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (*8ms*) -> B'ASS Current Amplifier -> Blaxius Interlink -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere (also from the PC).

For a general PC :
W10-10586.0 - May 2016 (2.05+)
*XXHighEnd PC -> I7 3930k with Hyperthreading On (12 cores)* @~500MHz, 16GB, Windows 10 Pro 64 bit build 10586.0 from RAM, music on LAN / Engine#4 Adaptive Mode / Q1/-/3/4/5 = 14/-/1/1/1 / Q1Factor = 1 / Dev.Buffer = 4096 / ClockRes = 1ms / Memory = Straight Contiguous / Include Garbage Collect / SFS = 0.10  (max 60) / not Invert / Phase Alignment Off / Playerprio = Low / ThreadPrio = Realtime / Scheme = Core 3-5 / Not Switch Processors during Playback = Off/ Playback Drive none (see OS from RAM) / UnAttended (Just Start) / Always Copy to XX Drive (see OS from RAM) / All Services Off / Keep LAN - Not Persist / WallPaper On / OSD On / Running Time Off / Minimize OS / XTweaks : Balanced Load = *43* / Nervous Rate = 1 / Cool when Idle = 1 / Provide Stable Power = 1 / Utilize Cores always = 1 / Time Performance Index = *Optimal* / Time Stability = *Stable* / Custom Filter *Low* 705600 / -> USB3 *from MoBo* -> Clairixa USB 15cm -> Intona Isolator -> Clairixa USB 1m80 -> 24/768 Phasure NOS1a 75B (BNC Out) async USB DAC, Driver v1.0.4b (4ms) -> Blaxius BNC interlink *-> B'ASS Current Amplifier /w Level4 -> Blaxius Interlink* -> Orelo MKII Active Open Baffle Horn Speakers.
Removed Switching Supplies from everywhere.

Global Moderator
GerardA
Audio Enthusiast
**
Offline Offline

Posts: 406


View Profile
« Reply #14 on: November 25, 2017, 07:29:01 pm »

Hi Peter,

I tried to use Tidal for the first time and cannot login.
Maybe some settins not right?

Log says:

19:15:37.5831133 : Start Create Session (Login 01)
19:15:37.5831133 : Start Create Session (Login 02)
19:15:37.5831133 : Start Create Session (Login 03)
19:15:37.5831133 : Start Create Session (Login 04)
19:15:37.5831133 : Start Create Session Error (Login) : Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden
19:15:41.7234139 : \Tidal\ is contained in D:\Muziek\intermediaryfiles\Tidal\ and therefore is skipped ! (deepest directory is empty ?)
19:15:41.7234139 : MR-41
19:15:41.7390370 : Max set  : 0
19:23:56.5139311 : Max set  : 0
19:23:58.1943906 : Connected to Mains Power

Gerard.




* xxsettings.JPG (144.89 KB, 1090x1377 - viewed 25 times.)
Logged

asrock ->intel 6700/4GB/Samsung 850 SSD/Win 10() Pro /XXHE 2.09  Special (32) Clock: max ,SFS: 4  MC, Q1 = 14, Q2,3,4,5=0,0,0,2 Quad AP, No Invert / Playerprio = Belownormal / ThreadPrio = Realtime / Scheme = 3 / Mixed contigious / Unattended -> Minidsp 4x24HD ->  Monacor subwoofer amp / 300B -> TDL TL/Seas Excell/ScanSpeak
Pages: [1] 2  All
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.051 seconds with 19 queries.