XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
June 13, 2024, 03:18:11 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
46  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: will not play hi-rez files on: June 05, 2009, 04:58:36 pm
such a file what?
best
Leif "not home until 19:00) Christensen
47  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: will not play hi-rez files on: June 05, 2009, 10:35:59 am
I came to think of one setting under sound devices:
properties:

3 tests are presented on dts/dolby or wma
and 3 test on
samplefreq  44 / 96 / 192

what to check and what NOT to check?
best
Leif
48  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: will not play hi-rez files on: June 05, 2009, 09:50:20 am
hello
now I am at work but this is how it is right now:
I performed the test and it says only up to redbook std ?
I take signal from ASUS P5K-E mainboard spdif output which says soundmax hd audio in sound devices working properly and it does on redbook files(sounds ok on my workshop rig)
into spdif input on Buffalo 9008 24/192 dac
a funny thing is also that the lock led on the Buffalo board goes out when I perform the xx dac test?
weird   is there any more settings to be done on the pc?  BIOS says hd audio enabled
best
Leif
49  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: will not play hi-rez files on: June 04, 2009, 11:22:21 pm
yes I know but I cannot make it start and show result
best
Leif
50  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: will not play hi-rez files on: June 04, 2009, 11:14:29 pm
yes the dac is set 24bit/192khZ and 32 bit
canŽt make the test work
how do I do?
best
Leif
51  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / will not play hi-rez files on: June 04, 2009, 08:31:26 pm
hello P
have version 0,9x-7 with q 4/17/17/0/0 engine 3 no core appoint Player prio low Thread prio realtime attended
taking signal from asus p5k-e motherboard of musicserver which has its own dedicated spdif hd audio rca output
connected to spdif input of Buffalo 9008.plays just fine on redbook wav files but refuses to play hi rez files  bought from us
message as follows when hitting play:
INVALIDARG
2/24/96000/384000/6
device cannot play
enigine 3 did not start within the expected time
what do I do wrong?
best
Leif
52  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Measuring XXHighEnd ... on: May 15, 2009, 02:17:52 pm
frightening thought unhappy
imo
best
Leif
53  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Measuring XXHighEnd ... on: May 05, 2009, 07:56:12 am
i think som weird "echo/decay"  appears when I move above 20 on q2&3
sound gets a little unstable
not bothered by too much dynamics at any setting
best
Leif
54  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Rip a CD in 10 seconds ? on: April 01, 2009, 07:41:51 pm
HA-HA  .....1st of APRIL right?
55  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 27, 2009, 09:11:31 am
If I get it I can send a filemail to you Happy
best
Leif
56  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 27, 2009, 06:57:36 am
U2
patience is normally not my specialty Happy
2nite is Theessink so nothing will happen will the stereo
have a nice day; I most certainly intend to. Wink
best
Leif
57  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 26, 2009, 09:27:29 pm
sry doesnŽt change anything and when trying to play the currently plxx is replaced by a new one
bar doesnŽt move though
best
Leif
58  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 26, 2009, 01:13:05 pm
ok good
best
Leif
59  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 26, 2009, 11:28:05 am
IŽll give it a try 2nite to honour your effort to help! Happy
best
Leif
60  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Big problem 0.9x-5 on: March 26, 2009, 09:46:24 am
tried again y-day evening also with help from my son and we could not make 5 start at all :
xx window flickers as usual,but bar at bottom does not move
have tried with and without hotkeys installed
first time I tried it worked,but never after?
back to 4 and all is well
best
Leif
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.082 seconds with 12 queries.