XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
June 24, 2024, 11:43:43 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 93
 
Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 72 Guests are viewing this board.
0.9z-2 HDCD decoding issue jarek 8 13614 Last post June 26, 2010, 10:19:35 am
by PeterSt
Galleries jarek 9 10596 Last post October 17, 2010, 11:46:15 pm
by PeterSt
Wanted functionality : deleting already played tracks from XXHighEnd directory jarek 3 6225 Last post October 14, 2010, 10:10:57 pm
by PeterSt
Next track in unattended mode jarek 3 6232 Last post May 23, 2010, 01:27:39 pm
by Telstar
Question about adaptive and Q1 jarek 4 6995 Last post June 14, 2010, 03:43:50 pm
by bgjohan
Question about stability of data stream in adaptive mode jarek 5 8128 Last post June 19, 2010, 07:07:30 pm
by PeterSt
GUI does not look as expected from the "dummies" manual jensense 6 8610 Last post July 30, 2010, 08:33:54 pm
by PeterSt
PC Resources jerryt 3 5684 Last post September 30, 2011, 01:27:48 pm
by boleary
Moving Around In The Interface jerryt 2 5133 Last post September 27, 2011, 06:30:20 am
by PeterSt
Losing my sound jhmvl 11 13166 Last post August 22, 2015, 01:24:51 pm
by PeterSt
delay before playback starts - WAV vs FLAC jhmvl 3 6513 Last post August 13, 2015, 08:26:56 am
by PeterSt
Strangeness in RAM OS jhmvl 9 10701 Last post July 26, 2016, 07:47:48 pm
by PeterSt
Long delay before playback starts jhmvl 13 13744 Last post July 24, 2015, 09:05:13 am
by jhmvl
Strange problem with xxhe pc « 1 2  All » jhmvl 19 19373 Last post July 17, 2016, 10:40:48 am
by jhmvl
A problem with cue sheets in 0.9z-3 Jim_F 2 5652 Last post December 21, 2010, 01:00:05 am
by Jim_F
Spooler subsystem down? Joaquin 1 5998 Last post March 22, 2008, 07:41:13 pm
by PeterSt
What is the problem with 44.1/16 Joaquin 1 5505 Last post March 10, 2008, 10:04:21 pm
by PeterSt
9y--504 DacMagic USB no sound « 1 2  All » JoaquinM 16 21072 Last post February 11, 2010, 12:10:11 pm
by JoaquinM
DAC-Magic not playing in 0.9y-6 JoaquinM 7 9169 Last post February 24, 2010, 12:11:41 pm
by PeterSt
0.9-z3 crahses under XP JoaquinM 12 12487 Last post October 31, 2010, 08:57:36 am
by PeterSt
Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 93
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.177 seconds with 15 queries.