XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
January 25, 2020, 02:54:59 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 90
 
Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 22 Guests are viewing this board.
0.9z-8 and Windows 8 - first install not OK PeterSt 0 2075 Last post December 27, 2012, 04:57:50 pm
by PeterSt
HPET Timer and Time Performance Index Gerard 2 2929 Last post December 26, 2012, 09:32:22 pm
by Gerard
UNINSTALL sjoc2000 3 2704 Last post December 26, 2012, 05:32:36 pm
by PeterSt
0.9z-8a is working fine so far juanpmar 2 2833 Last post December 26, 2012, 01:57:00 pm
by juanpmar
0.9z-8a: what, no PA+? manisandher 2 2372 Last post December 26, 2012, 01:52:00 pm
by PeterSt
MOVED: Watch your stockings PeterSt 0 1611 Last post December 25, 2012, 12:39:23 pm
by PeterSt
9Z 8a and HPET Timer boleary 1 2037 Last post December 25, 2012, 05:38:08 am
by PeterSt
0,9z-7-4/0.9z-7-5 problem of drop in volume in first track « 1 2  All » arvind 17 9392 Last post December 24, 2012, 12:11:51 pm
by PeterSt
XX screwed up CaOd 3 2975 Last post December 20, 2012, 08:57:47 pm
by PeterSt
Auralic Vega and XXHE? esimms86 0 2650 Last post December 17, 2012, 05:25:11 am
by esimms86
09z-7-5: only one track playing in attended mode for 24 bits 96khz material JohanZ 1 2032 Last post December 09, 2012, 10:41:01 pm
by PeterSt
Strange GUI after installing 7.5 LydMekk 7 4339 Last post December 02, 2012, 05:40:48 pm
by PeterSt
0.9z-7-5 display problem arvind 4 3344 Last post November 27, 2012, 07:03:28 am
by arvind
Still some ticks with 0.9z-7-5 « 1 2  All » juanpmar 26 15860 Last post November 22, 2012, 03:19:49 pm
by PeterSt
Forgot to bring back Min OS... « 1 2  All » CaOd 27 13513 Last post November 20, 2012, 04:45:09 pm
by arvind
minimized mode - persist doesn't work s_chris 3 2613 Last post November 19, 2012, 02:39:21 pm
by PeterSt
Heads up for Windows 8 PeterSt 13 5931 Last post November 19, 2012, 01:40:04 pm
by AlainGr
Network Services Scroobius 4 2899 Last post November 18, 2012, 10:20:36 pm
by Scroobius
04 | Windows 8 Tutorials - Phasure NOS1 Driver Install PeterSt 0 1601 Last post November 17, 2012, 03:31:47 pm
by PeterSt
01 | Windows 8 Tutorials - The errors you may or will see PeterSt 0 1403 Last post November 17, 2012, 03:00:41 pm
by PeterSt
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 90
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.107 seconds with 15 queries.