XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
October 04, 2023, 02:37:44 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!
Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
121  Ultimate Audio Playback / Your thoughts about the Sound Quality / Re: 2.09 sound quality on: March 04, 2018, 02:02:28 pm
Hi Peter,

The only problem is, which has been discussed in the forum earlier, that after setting SFS to 5.19 & playing a track, the SFS, on its own, shifts to 4.19. Only even nos stay set, odd nos shift to the lower even no.

Best regards,

Arvind
122  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 25, 2018, 11:49:30 am
Hi Peter,

I think I found the problem. The memory organisation was set to mixed instead of straight contiguous.

Thanks for your help & support.

Best regards,

Arvind
123  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 25, 2018, 09:40:19 am
Hi Peter,

All good here, back with 14393.0 RAM OS, XXHE version 2.09.

The only issue which has cropped up is after loading a playlist & hitting play, a window pops up:

ďFree Memory

Attempts: 11 Current CPU% level of process 4.89341. Continue?Ē

If I click on continue the music starts & plays normal.

Wonder what this pop up means & how to get rid of it?

Best regards,

Arvind
124  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 02:48:37 pm
Iím pretty certain I havenít deleted it.

As I understand I should delete the corrupted version & copy paste the one I have in the other hdd. Right?

Having done that I should boot into 14393.0 Base, test out all is working ok & then boot into RAM OS?
125  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 02:05:55 pm
I looked into drive D: & it doesnít have a ď- copyĒ version of 14393.0. It only has MyW10-14393.vhd

However I had copied the above OS version & saved it another hdd. Donít know if that is useful!!
126  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 12:43:55 pm
14393.0 Base has the problem as in 14393.0 Ram; XXHE screen does not open.
127  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 12:17:24 pm
Hi Peter,

10586.0 Base works fine. However Just For your information the XXHE version which came up was 2.06a.

Would you want me to boot into 14393.0 Base & try it out?

Best regards,

Arvind
128  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 11:05:56 am
At present I donít have the graphic card in the Audio PC & neither a monitor, keyboard & mouse connected. Let me set up all these & try to boot into 10586.0 Base.
129  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 10:46:05 am
I booted the Audio PC, RAM OS is the only option at present & now I have File Explorer open(donít ask me how it opened now & not a few hrs back). Do you suggest that I delete XXHE 2.09, go back to 2.07 then apply 2.08 upgrade patch, then apply 2.09 upgrade patch & try to start XXHE?
130  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 10:30:17 am
Hi Peter,

Under the present situation, I donít know how to access the OS boot menu since the XXHE screen does not open. Is there another way of doing it?

Best regards,

Arvind
131  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 09:35:38 am
Hi Peter,

No priorities or core appointment changed.

Now if I try to start XXHE from the desktop(double click on XXHE icon), XXHE screen does not open.

If I try to open File Explorer also, I get a blank screen.

Best regards,

Arvind
132  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 24, 2018, 05:38:06 am
Hi Peter,

Another problem has cropped up. I rebooted into RAM OS & now I am unable to start XXHE program.

Best regards,

Arvind
133  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 23, 2018, 07:15:06 pm
Hi Peter,

I dont keep logging on at all. I had it on now just to capture the files due to the problem on hand.

I am attaching 2 XX log files. Hope they serve your purpose.

Best regards,

Arvind
134  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 23, 2018, 02:14:45 pm
Hi Peter,

Attached are the X3 & X3PB files after the music stopped & after killing Engine#3.

I believe that initially the X3 files are created & then the X3PB files, though i may be wrong.

Best regards,

Arvind
135  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: Music stops playing on: February 23, 2018, 01:29:08 pm
Hi Peter,

Attaching another set of X3 & X3PB files, right after the music stopped.

Best regards,

Arvind
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.046 seconds with 12 queries.