XXHighEnd - The Ultra HighEnd Audio Player
April 20, 2024, 07:07:12 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: August 6, 2017 : Phasure Webshop open ! Go to the Shop
Search current board structure only !!  
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
211  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Windows 10 build 10586.0 can't get Internet Explorer available on: January 15, 2016, 12:35:25 pm
Hi Peter,

After installing windows 10 build 10586.0, when I proceed to make Internet Explorer available. I go into settings>Internet options >programs >set associations, a window pops up which says "To change your default app, go to settings>System >Default apps".

This never happened before with 10074.

How do I proceed?

Best regards,

Arvind
212  Ultimate Audio Playback / Playback Tweaks and Source related subjects / Re: Intona High Speed USB 2.0 galvanic isolation on: January 07, 2016, 01:57:56 pm
Hi Guys,

Plugged in the Intona (industrial) a couple of days back & the sound is great. Hard to describe the improvement in words, seems like the noise floor is significantly lower. Besides I can go down to 0.05 SFS( earlier 0.15), which further improves the SQ.

Great find Peter. Thank you.

Best regards,

Arvind
213  Ultimate Audio Playback / Playback Tweaks and Source related subjects / Re: Intona High Speed USB 2.0 galvanic isolation on: January 03, 2016, 12:19:19 pm
Hi Peter,

People who have the NOS 1a with Silverstone card (not isolated), what should they do, if they have the Intona now.

Best regards,

Arvind
214  Ultimate Audio Playback / Chatter and forum related stuff / Re: Happy New Year to all ! on: December 31, 2015, 06:16:58 pm
Happy new year guys. Have a blast.
215  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd PC / Re: XXHighEnd PC with Windows 10 from RAM on: December 27, 2015, 01:36:09 pm
I found I can connect a NAS directly to a computer using static IP addresses.  My question is if the OS is always loaded into RAM how do I make configuration changes in Windows that will be saved.  I'm obviously missing something.
thanks,
dave


Hi Dave,

I have a WD My Cloud Mirror NAS & I haven't been able to figure out how to connect it to my audio PC, without a router. If you could be so kind enough to guide me on how to go about doing this. The NAS & the audio PC are connected by ethernet cable.

Best regards,

Arvind
216  Ultimate Audio Playback / Playback Tweaks and Source related subjects / Re: Intona High Speed USB 2.0 galvanic isolation on: December 26, 2015, 01:26:54 pm
Hi Peter,

I have placed order for the Intona USB isolator so I would need the 20 cm Clarixa too.

You could ship the Clarixa with the Base disk.

If all agree maybe 30 cm should be good enough.

Best regards,

Arvind
217  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: 2.03/10074 music stops playing on: December 23, 2015, 09:27:34 am
Hi Peter,

Increasing SFS does seem to eliminate this problem, however I can conclude only after a long listening session with various albums.

Best regards,

Arvind
218  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: 2.03/10074 music stops playing on: December 22, 2015, 09:08:46 am
Hi Peter,

When I mentioned all is fine in the PM, I meant that I am activated now. Title bar is red.

Will try higher SFS later today & give a feedback. Currently I am on 0.15.

Best regards,

Arvind
219  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: XXHE 2.03 doesn't show desktop on: December 22, 2015, 09:03:23 am
Hi Guys,

After the reinstall of W10074 I don't have the problem of the blank screen or logging in after every playback.

Maybe is was a faulty install in the first place or the damage caused by installing W7 shell.

In the end a fresh reinstall, as suggested by Peter, solved all these issues. Monitor off at Unattended also works.

Best regards,

Arvind

220  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: W10 - Problem with Monitor Off on: December 22, 2015, 08:33:07 am
Hi Peter,

That was prior to the fresh reinstall of W10074. Now it works just fine.

Best regards,

Arvind
221  Ultimate Audio Playback / Your thoughts about the Sound Quality / Re: 10074 / 203a Lack of bass ? on: December 22, 2015, 08:11:54 am
Hi Peter,

I was quite surprised at the distinct drop in the low end. On further investigation I did find that the DC offset of the DAC was significantly different from the std readings. Correcting this has improved the low end to a great extent. I would go to the extent of saying that the bass now is true. Prior to W10074 the bass was a little bloated hence I perceived a significant difference.

Best regards,

Arvind
222  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / 2.03/10074 music stops playing on: December 22, 2015, 07:54:54 am
Hi Peter,

Most of the time, all the tracks in the playlist don't play. Randomly playback will stop after a few tracks, sometimes even after one track. Press Alt+P & it starts playing again.

Best regards,

Arvind
223  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / Re: W10 - Problem with Monitor Off on: December 22, 2015, 07:49:05 am
There is no problem with 2.03/10074 with monitor off. Works just fine. Alt+X brings up XXHE screen.

Arvind
224  Ultimate Audio Playback / Your thoughts about the Sound Quality / 10074 / 203a Lack of bass ? on: December 21, 2015, 02:07:10 pm
Hi guys,

Sharing my thoughts on the SQ. I am finding that low end has almost disappeared. Tried various settings of SFS from 0.9 to 4 but no difference at all. It's like the low end has going down many a dB. I am really surprised as no one else has experienced it. Vocals, mids, high end have improved in the sense, more clearer, but this could also be a perception due to the sheer lack of the low end.

Best regards,

Arvind
225  Ultimate Audio Playback / XXHighEnd Support / XXHE 2.03/Win 10074 problem with last settings on: December 16, 2015, 11:39:10 am
Hi Peter,

When I play XXHE, Include Garbage collect is at switched off position as well as SFS is at 0.12.

After a reboot when I bring up XXHE Include Garbage collect is always on & SFS is 1.00. All other settings remain the same as at the time of playing XXHE. Only the above 2 settings change.

Best regards,

Arvind
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.453 seconds with 12 queries.